Nákup z Booho.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
2.12.21 21:56
@Laura Š.
@Laura Š. píše:
Ahoj, já se taky nachytala objednala jsem si bundu poslala 1800 KČ 18. 10. a bunda nikde. Poslali mi odkaz na poštu, že bunda je v přepravě. Známá co dělá na poště volala na celní úřad a bunda není v Praze. Na email píšou pořád to samý… Mno jo jsem blbka :), jednou pošlu prachy předem a neověřím si obchod :think:

Jestli jsi to platila přes platební kartu, zkus požádat banku o reklamaci platby. Mně taky poslali odkaz, ČP, že zboží je v přepravě. Čekám pouze od začátku listopadu. Zboží nikde. Nejsi blbka, víš, kolik lidí jim naletělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.12.21 16:02

Obnoveni

Ahoj holky!
Teď jsem na tuto diskuzi narazila, protoze jsou Vanoce a to člověk naleti nejlíp, že :D :D. Objednala jsem pár věcí na Bonky.cz, vypadalo to jako obyčejný český eshop, ale já blbec jsem si neprecetla recenze… máte a touto nákupní galerii někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.12.21 20:24

@Majdasss
Ahoj, tady píšeme o Boohoo, založ samostatnou diskusi o Bonky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.12.21 21:06

@chantalll jeee,jasný, omlouvám se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.12.21 21:23

@Majdasss V pohodě! Hlavně hodně štěstí při reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.12.21 11:45

Taky z nich nemůžu dostat zboží ani peníze, pakliže budete podávat hromadnou žalobu, připojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.12.21 16:39
@milmaa píše:
Taky z nich nemůžu dostat zboží ani peníze, pakliže budete podávat hromadnou žalobu, připojím se.

Zkuste se obrátit na banku a reklamovat platbu platební kartou. Už je to dlouho, co jste objednávala? Tady je ještě jedna diskuse o Boohoo, je tam toho více, mrkněte.
Nakupovali jste z Boohoo, tak se to myslím jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.12.21 17:24

Zasílala jsem bohužel převodem, netuším zda li tuto transakci lze také u banky reklamovat. Objednáno je od 12.10.2021.Jsem rozhodnutá minimálně dát podnět na čoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.12.21 13:54

Novinka

Takže dnes 8.12. mi přišel balík, který jsem objednala na Boohoo. Jeden kus zboží - konkrétně svetr, v hodnotě 500,–Kč, chyběl. Jinak došlo všechno, ale v takové kvalitě, že bych to nejraději vyhodila z okna. Na fotkách to vypadá skvěle, ale ve skutečnosti je to zboží tak na jedno vyprání a může se vyhodit do koše. Zboží jsem objednala 7.12., takže mi to přišlo přesně po měsíci. Přišlo to z letiště, zboží bylo přebalené z původního balíku do jiného, CLO jsem neplatila ani DPH. Volám tedy do banky, aby mi moji reklamaci platby kartou zrušili. Přeji mnoho štěstí všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.12.21 19:23

Https://www. novinky. cz/ekonomika/clanek/na-poste-se-hromadi-zasilky-z-tretich-zemi-40380785#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=XyOFZZo9rTd-202112101821&dop_id=40380785&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.12.21 14:51

booho podvodníci

Ahojky všem,

chtěla jsem nám všem, co jsme jim naletěli, zkusit pomoct, Bouhužel jsem narazila na problém české legislativy, kde bohužel NELZE podat hromadná žaloba :-/
Oni moc dobře vědí, že naně české zákony nemůžou, jsou jenom provozovatelem nějaké platformy a i ČOI je na ně krátká. konzultovala jsem to s právníkem a ten říkal, že takoých případů s čínou řeší dost a že úspěšnost je tak max 10%. Že je to vždy problém když mají centrum v zahraničí a tady jen,,fitkivní,, pobočku. Nejhorší je, že i kdyby zavřeli tenhle eshop, za 1Kč si optevřou hned další a jedou dál.

jedna z Vás mi poradila, že lze u banky zažádat o REKLAMAČNÍ CHARGEBACK, pokud se zásilka platila kartou.
zkuste se na to podívat a zeptat se případně ve své bance.

nevím jak je to s podáním hromadného trestního oznámení a zda by nám to pomohlo.
je to smutné, že vlastně okrádají lidi legálně, na reklamace, když už zboží doručí nereagují a zamítají je.,…je mi z toho opravdu smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.12.21 18:55

Bonky

Pozor!!!
Zjistila jsem, že Bonky. cz má stejného majitele, stejnou prodejní ' politiku ' jako Booho. U banky zkusím žádat vrácení platby viz příspěvek výše, kolik z vás už opravdu s tímto uspělo?
Děkuju a přeju nám všem pevné nervy a peníze zpátky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.12.21 19:15
@farska píše:
Pozor!!!
Zjistila jsem, že Bonky. cz má stejného majitele, stejnou prodejní ' politiku ' jako Booho. U banky zkusím žádat vrácení platby viz příspěvek výše, kolik z vás už opravdu s tímto uspělo?
Děkuju a přeju nám všem pevné nervy a peníze zpátky :kytka:

Podívej se na další Diskusi Nakupovali jste z Boohoo? Tam je myslím Kacko, které se prý peníze vrátily zpět. Já mám podanou u banky žádost na reklamaci, ale vzhledem k tomu, že mi zboží po měsíci došlo, budu to brát zpět. Chybějící svetr mi slíbili poslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.21 09:11

Dámy, stejná zkušenost, bunda 1200,– spousta slibů, teď už ni nekomunikují…tudíž se velice ráda k žalobě přidám. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.12.21 12:32

Booho.cz

Ahoj,
Bohužel jsem se nedívala na recenze stránky a objednala si zboží za Cc 1300 Kč. Byla jsem hloupá a teď jsem v pozici, kdy musím čekat až my zboží přijde/ pokud přijde a doufat, že ho budu moc reklamovat za těch 40 dní, jak slibují, což ale podle toho, co jsem četla pochybuji. Takže pokud by měla vzniknout nějaké hromadné trestné oznámení, tak se přidám moc ráda! :cert:
Jinak všechny mé e-maily ignorují!

Také jsem volala dneska bance a nic s tím neudělají. Objednala jsem v pondělí 13.12. Včera jsem zjistila, co jsou zač a chtěla jsem to nějak řešit. Jak funguje ta reklamace platby? Máte s tím zkušenost? Na to jsem se totiž zapomněla zeptat.

Děkuji za odpovědi.

Příspěvek upraven 15.12.21 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák