Nakupování na Lindex.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
7.12.11 21:22

Nakupování na Lindex.com

Prosím o info zkušené nákupčí na Lindex.com. Opravdu je možné nakupovat na webu jen kreditkou? Můj paranoidní IT manžel mi to zakázal a mně se tam pár kousků TAAK líbí :-/ Není tam někde schovaná možnost platit převodem? Celé jsem to prošla a nenašla jsem, ale třeba byl někdo šikovnější …
díky !

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
7.12.11 21:55

Jen kreditkou? :think: Určitě myslíš platební kartou jako takovou, ne jen kreditkou - kartou k úvěru, ale i debetkou - kartou k účtu. Zjisti si u své banky, zda ti mohou udělat zvlášť limit pro net platby a pokud ano, nech si ho upravit dle vlastních potřeb. Jiné banky zas umožňují kartu před net transakcí odemknout pro tenhle typ transakcí a po provedení autorizace obchodníkem na správnou částku hned kartu pro tenhle typ plateb uzamknout, co vim, tak po telefonu a zdarma. Samozřejmě to nemá vliv na běžné používání karty (bankomat, placení u obchodníků). A hlavně nikam nezadávej PIN, kdyby tě to náhodou vyzvalo. Tím by se mohl paranoidní IT partner uklidnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.12.11 09:25

Ahoj, já na lindex.com nakupuji docela často a kartou platím v pohodě,žádnou špatnou zkušenost nemám s tímto obchodem nemám. Poprvé jsem se bála, ale vše proběhlo v pořádku, zboží přijde přesně za týden, co jsi zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JAAJKA
4.12.12 18:42

nevím co dělám špatně

Nevím co dělám špatně, ale nelze mi odeslat platba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie