Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahojík holky, prosím o pomoc
tento týden jedu do Brna, jsem z vysočiny, takže dokážete si představit tu akci kulového blesku
a potřebuji dokoupit oblečky pro očekávané mimi…plus nějakou komodu na ty věci…
takže pojedu pravděpodobně do ikei, ale nevím kam v brně na oblečení.
je vedle ikei tesco? - líbí se mi značka cherokee - či jak se to píše
mohly byste mi poradit, kde se prodávají normální věci za normální ceny popř. kde jsou akce a slevy.
moc by mi to pomohlo…
nevím kdy se zase dostanu do velkoměsta.
chtěla bych to koupit hned a naráz at na to nemusím myslet
děkuji za odpovědi
ahojki, jojo, je vedle Ikei Tesco, a maj tam zrovna výprodej, jen mám obavu, aby to nebylo už přebraný. Taky je tam prodejna Chicco, nááááádherný věcičky, ale drahý, i když třeba bude taky nějaký výprodejík
A pokud bys dojela až do Olympie, což je sousední obchodní centrum, tak tam najdeš Hypernovu, kde se taky dají oblečky nakoupit, ale hlavně obchody C&A a H&M, který prostě miluju,,,, maj tam věci dražší i levnější, takové namíchané. Mimochodem v Olympii je Asko, Sconto a Kika, to kvůli tý komodě případně ![]()
Tak dobře nakup, A.
Ahoj!
Přímo vedle IKEA je Tesco a mezi ním a Ikea je ještě CHICO - tam už jsou dražší kousky.
Pokud pojedete po dálnici dál cca 5 km směrem na Bratislavu, je tam velké nákupní centrum Olympia - tam je taky řda obchodů i s věcma pro mimi - ale většinou už vyšší cenové kategorie ( např NEXT, HM).
Směrem do centra - po Hněvkovského - cca 2 km od Tesca je prodejna Baby star - tam oblečení nic moc, ale spíš kočárky, sedačky, ale i nějaký nábytek. Občas se dá trefit něco ve výprodeji i v oblečení.
Dobře nakupte - za minim. námahy a nervů. Ale i tak doporučuji vyzkoušet mimibazar - není nad to zkusit nějaký výhodný obchod!
Petit
Ahojky,
tak já sice z Brna přímo nejsem, ale vím, že u Ikei je i Tesco. Jinak dobré ceny na bodíčka, dupačky (ale nějaký kabátek apod, tam tuším nekoupíš) mají v Kika nábytku a to je hned o kousek dál za Ikeou směr Bratislava. Jinak se dá samozřejmě nakoupit i třeba v Hypernově, což je hned u té Kiky nábytku a nebo taky můžeš prolítnout Olympii. Pokud pojedeš do Ikei, tak už bych to nakoupila vše někde poblíž…ty ceny jsou +- stejný, do jiného obchodu bys stejně ještě něco projela.
Nebo ti třeba ještě nějaké obchody poradí místní maminky.
Přeji ti dobrýn nákup. ![]()