Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, poradíte mi prosím, jestli jsou trhy v Kudowě Zdróji každou sobotu, nebo jindy? Potřeboval bych zajet něco nakoupit pro mou půl roční dceru a z Prahy to je asi nejbliž. Nebo mi poradíte jiné trhy? Předem děkuji za info. Pepa
Takže bude nejlepší tam zajet v týdnu co? To by tam mělo být méně lidí. A najdu to?
My taky radsi jezdime v tydnu, kdyz to jde…
Urcite najde
Je to po pravy strane…
Konkretne do Kudowy ti doporucuju vyjet dopoledne, protoze se mne i mym znamym uz nekolikrat stalo, ze jeli kolem druhy odpoledne a trhovci balili, malo lidi.
Ahooj..bydlim přímo u hranic s Kudowou a mé zkušenosti sou takové, že pondělí tam skorem nikdo není.Odpoledne někteří vážně začínají brzy balit hlavně, když je vedro.Sobota je tam šílených lidí svážejí je busy z celé ČR takže bych to řešila v týdnu.
Je ted dost dobrý kurz a určitě bych koukla do Biedronky je to menší market obdoba našeho Penny či Lidlu, poslední dobou se tam dost věcí vyplatí, ale je to za zloté, které si lze vyměniti naproti anebo když najíždíš do Polska tak po levé straně je parkoviště u něj červená budka a tam mívá nejlepší kurz.Ten je nyní cca 6Kč.
Děkuji za rady. Zajedeme příští středu dopoledne. Držte palce abychom dobře nakoupili.
Myslím, že nakoupíte dobře. My tam taky z Prahy jezdíme. Nakoupila jsem tam skoro vše pro malou než se narodila a treď tam tak jednou za půl roku cyjedem nakouknout a vždycky něco dovezem. Fakt se tam dá dobře, levně nakoupit. Jezdíme vždycky brzy ráno z Prahy(tak okolo půl sedmý) , nakoupíme v klidu, není tam moc lidí. jinak se nedá ani projít uličkou. Kolem poledne už jsme na cestě zpátky a jdem na obídek. Vždy super výlet.
Holky ahojte, oživuji diskuzi.
Jezdíme nakupovat do Polska- Český Těšín…klasická tržnice pod sídlištem…chci se zeptat kdy už jedou na letní věci??? je konec květne brzo???? Pže tedka duben byl ještě mrtvej…
Dice píše:
Holky ahojte, oživuji diskuzi.Jezdíme nakupovat do Polska- Český Těšín…klasická tržnice pod sídlištem…chci se zeptat kdy už jedou na letní věci??? je konec květne brzo???? Pže tedka duben byl ještě mrtvej…
Zalezi na tom, co presne chces. Taky jezdime do Tesina. I k vode i ke hrbitovu. Napr. letni boty a nejake saty meli, ale myslim, ze jeste zak za 14 dni tam bude vetsi vyber!
My jezdime i na jidlo, plinky a tak
Jsme z Ostravy, tak vzdycky jedeme na obri nakupy ![]()
My právě chceme jet koncem května začátkem června…nakupovat letní oblečení, plavky, věci pro mimčo…prostě víceméně oblečení…byli jsme tam na konci listopadu a fak bomba ![]()
Ahoj holky
Můžu se vás zeptat,dají se tam sehnat i psací stoly a nábytek do pokojíčku a je to fakt levnější?Děkuji.
zmrzlik píše:
Ahoj holkyMůžu se vás zeptat,dají se tam sehnat i psací stoly a nábytek do pokojíčku a je to fakt levnější?Děkuji.
Daji… ja osobne tam budu male zarizovat pokojik - miluju veci ze svetle borovice a nabytek je tam o POLOVINU levnejsi nez u nas. mame tam jeden obchudek, ktery mame moc radi a vracime se tam
ale nevim, jestli to dokazu popsat…
Zase zalezi na tom, co je pro tebe levnejsi… kdyz pujdes do Ikey nebo Mobelixu, stul tam asi koupis levneji (za mene penez) - jenze je to takove hnusne lamino a preklizka - tam vim, ze to je opravdu DREVO a ze se mi to nevychechla
Takze napr. policovou dvoudverovou skrin tam maji za 4500 Kc. Tady laminovou za 1500 Kc. Ale tu borovicovou tady maji treba za 8000 Kc - ceny plus minus strilim ![]()