Jsou trhy v Kudowě Zdróji každou sobotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
8.5.11 08:53

můžu se zeptat,kde v těšíně na plínky? jedeme příští sobotu na výbavičku na mimčo a jedeme tam poprvé,tak se nějaké typy na nákup hodí :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 19:39
Jaruskaaa píše:
můžu se zeptat,kde v těšíně na plínky? jedeme příští sobotu na výbavičku na mimčo a jedeme tam poprvé,tak se nějaké typy na nákup hodí :-) .

Urcite Rosman :-) pokud teda myslis plenky papirove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.5.11 07:57

Ahojky, holky co byly teďka někdy v těšíně na nakupu na tržnici máte nějaký info?? Chystame se v sobotu, jedem hrozne brzo, tim jak je teplo a svetlo pry je tam narvano od hrozne casnyho rana. Ale zajimalo by me co a jak?? mají dost letni veci? tricka satky atd??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.5.11 08:54

My jsme tam byli před 2 týdny a věcí tam bylo hodně,ale moc jsem se po nich nedívala,jeli jsme hlavně na kočárek:)Taky jsme tam byli hodně brzo a lidí fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.5.11 08:55

děkuji za příspěvek, no my jedem na oblčení jak pro nas tak pro malou- těším se a pak poreferuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.5.11 08:57

pak se v polsku stavte v kauflandu,výborně se tam nakupuje za pár kaček,poradila nám to paní z prodejny kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.5.11 13:15

HOlky POMOC!!!! Jedeme zítra teda chceme jet do Polskýho těšína!!!ALE dotaz co když prší???? Jak to tam je jsou tam i v dešti? Myslim ten klasickej trh venku…děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.5.11 15:40

já si myslím, že jo,stánky jsou tam zakryté,my jsme kupovali hlavně kočár a ten jsme koupili v kamen. obchodě kousek od tržnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.5.11 15:42

Děkuji nevím jestli máme jet!! jedem totiž z Brna a neradi bysme zbytečne…jeste se mluvi o tom ze jsou tam nejaky skleniky…ale to nevim vubec kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.5.11 15:46

my když jsme jeli,tak bylo počasí taky všelijaké,taky jsem toho bála, jsem od Zlína,ale naštěstí to vyšlo.moc to tam neznám,tak netuším,ale když se tam zeptáte,tak vám někdo poradí.my se tam ptali na kaufland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.6.11 07:40

Ahojky, tak jsme tam byly na klasickym trzisti pod sidlistem, lilo jak z konve, ale ony ty stanky maji strisky takze to slo! Nakoupili jsme fakt parádně!! Hlavně na malou a pro nas letni veci, tricka, sukne atd…spokojenost!! Jsou tam porad a za kazdyho pocasi, ale tak 11 40 zacinali balit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.6.11 10:42
Dice píše:
Ahojky, tak jsme tam byly na klasickym trzisti pod sidlistem, lilo jak z konve, ale ony ty stanky maji strisky takze to slo! Nakoupili jsme fakt parádně!! Hlavně na malou a pro nas letni veci, tricka, sukne atd…spokojenost!! Jsou tam porad a za kazdyho pocasi, ale tak 11 40 zacinali balit…

My byli v sobotu, lidi jak opic.Obleceni jsem si nevybrala zadne, ale vybrala jsem si kocarek - jeste jsme nekoupili,autosedackua jidelni zidlicku. No a nakoupili jsme ovoce, zeleninu, mliko a prikrmy pro malou a dreveny nabytek - ten tam ted budeme jezdit kupovat ve velkem, protoze dorekonsruovavame chatu a ta bude v drevenem stylu… a obrovska spokojenost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.6.11 09:56

Poradíte kam na dřeviny? Těšín

Nevíte od kolika do kolika hodin jsou na velkém trhu v Těšíně? ( u Kauflandu) a do kolika na tom menším potravinovém co je naproti? + Je to tam každý den? Slyšela jsem, že jen STŘEDU a SOBOTU. Sháním dřeviny + keříky. Kam se mám vydat aby byly za dobrou cenu? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.6.11 10:09

Holky já tomu už teda nerozumím…my jezdime na trh jenom jak jsou stanky s oblecenim, je to pod sidlistem a blizko je kruhac…
Kde jdou ty trhy co zminujete vys?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.6.11 11:27

Na vsech burzach jsou cca do tech dvanacti hodin.
Vekjaburza je ta u Kauflandu a Biedronky s tou potravinovou (a ty jsou jen ve stredu a v sobotu) a mala je hned u reky v Tesine (ta je kazdy den, proto jezdimev tydnu - mene lidi)…
Takovy nabytek, kocarky, dokonce i kuchyn jsme koupili na male burze u vody - jsou tam takove kamenne onchody tak tam a pro jidlo pro malou chodim na namesti do Rossmana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák