Jsou trhy v Kudowě Zdróji každou sobotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
25.4.12 12:53

Ahoj holky,
chystáme se v sobotu do Polska, tak jsem Vás chtěla poprosit o aktuální info, jestli tam teď někdo byl…
Pojedem asi do Těšína.
Kočár by měli mít v jednom kamenným obchodě u trhu, ale napadlo mě, jestli není lepší zajet někam dál od hranic, kvůli ceně? Třeba Bielsko – Biala?
A na těch trzích jsou teda i v sobotu a to jen dopoledne? 8o
Pak chcem i Nutrilon a Bepanthen, to musíme do nějaké lékárny, nebo kde to tam tak prodávají nejlevněji?
A je lepší si nějaký peníze vyměnit, nebo berou naše, nebo nejlíp platit kartou? I když to na trzích asi neklapne…
Předem díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.4.12 13:04

Ahojky,no Bielsko-tam je levněji než u hranic. Ale zas třeba cena kočárků je podle mě stejná. Já kupovala na tržnici u řeky kočárky a do Bielska jezdíme do Auchanu na Bebilon a kaše… Ale ty jsou taky cenově všude stejné. Jen v Těšíně je jen Kaufland a ten já moc nemusím… Bebilon v obchodě,nebo tak jak u nás v drogerce (Těšín-Rosman na náměstí) a ten Bepanten asi v lékárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.4.12 13:04

Jo a nejlíp platit kartou,kde to jde. A jinak je lepší měnit. Já jsem akorát nikdy neměnila,protože jsem shnilá a nechtělo se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.4.12 13:06

omlouvám se za OT, ale než nakoupíte v Polsku potraviny, přečtěte si toto .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.4.12 13:12

Člověk musí umět vybírat. Vždyť i u nás jsou vadné potraviny. Vždycky to proletí televizí a za chvíli se o tom nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.4.12 13:31
@anoli30 píše: Člověk musí umět vybírat. Vždyť i u nás jsou vadné potraviny. Vždycky to proletí televizí a za chvíli se o tom nemluví.

Jojo přesně tak… A jestli dám měsíčně za mlíko pro syna 1500 nebo 1000kč, to je holt dost rozdíl… A bohužel s našimi příjmy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.4.12 13:34
@Brokianaa píše:
Jojo přesně tak… A jestli dám měsíčně za mlíko pro syna 1500 nebo 1000kč, to je holt dost rozdíl… A bohužel s našimi příjmy :roll:

U nás je to stejé. V Polsku dám za plný košík 1000Kč a tady nejmíň přes dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.4.12 18:34

Děkuju za reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 12:32

Zdravím, prosím vás víte někdo jestli jezdí bus z Pardubic do Kudowy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
18.8.23 12:38

Z Pardubic vlakem nebo autobusem do Hradce a od tama už jede přímí autobus do Kudowy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák