Nákupy Praha-Drážďany (Primark)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
27.5.16 23:37

Nákupy Praha-Drážďany (Primark)

Zdravím všechny :-) Byla jsem dnes na nákupu v Primarku v Drážďanech a koupila manželovi bundu, která je mu bohužel malá. Nenajde se tu někdo, kdo by v příštích 28 dnech jel na nákupy z Prahy a bundu mi tam (za malý dárek:-)) vyměnil? Kdyby to bylo tričko, tak to neřeším, ale ta bunda už přeci jen stála víc… Předem moc děkuji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
28.5.16 06:49

Opravdu tak věříš lidem?? Že někomu cizímu dáš něco nového a budeš čekat, že ti to vymění?? :think: to já bych se bála… Radši bundu prodala a třeba někdy v budoucnu koupila v Primarku novou, jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
28.5.16 12:01

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.16 12:05

Věřím :-) Možná jsem naivní, ale nemám ráda skeptický přístup předem. Pokud by mi to někdo ukradl, i když by mi do očí slíbil, že mi to vymění, nevěřím, že z toho bude mít dobrý pocit. A kdyby měl, tak je mi ho spíš líto. Prostě mi přijde lepší to zkusit, když se mi ta bunda líbí, než ji nechat ležet ve skříni, případně prodat za pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.16 12:08

Poradíte mi, kde mám v Drážďanech hledat Primark?
Děkuji Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.7.16 14:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.16 21:47

Děkuji!!!

Máte u mě flašku :lol: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 21:59

Já si objednávám věci z Primarku od jedné paní z Facebooku, je opravdu spolehlivá a při větší objednávce mi poskytuje množstevní slevu. Třeba by vám tu bundu vyměnila. Jezdí tam celkem pravidelně. Má kamenný obchod v České Kamenici, já jsem z Prahy a nikdy nebyl problém se s ní domluvit, dokonce mi chtěla věci přivést domů osobně. Edit: Teď jsem si všimla, že úvodní příspěvek je z května, takže nic no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák