Nákupy v Německu kousek od Plzně – tipy, kam?

750
22.7.05 11:29

Nákupy v Německu

Holky, nemáte některá zkušenosti s nákupy v Německu.
Chtěla bych se tam mrknout na nějaký věci na mimíse, ale aby to nebylo zase moc daleko. Jsme od Plzně. A nejspíš bychom jeli přes Rozvadov. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
22.7.05 12:41

Ahoj, rozhodně ti doporučuji nakoupit v Německu. Já sice bydlím u Domažlic a jezdím přes Furth im Wald, ale napíšu ti www adresy 2 obchodů, do kterých chodím. Můžeš se podívat do mapy a podle města, kam pojedete, si vyhledat, jestli se tam ten obchod nachází, příp. si zadáš např. okruh 20 km a ono se ti to tam zobrazí. Takže www.nkd.de a www.kik-textilien.com. Já jsem zrovna včera byla v nkd a koupila jsem např. šaty 80 za 3,99, trička za 1,99, komplet trička a kraťasy za 3,99. Jak už jsem tu jednou psala, nikde jinde než v Německu už nekupuji, protože si myslím, že se to nevyplatí. S věcmi z Německa jsem nikdy neměla žádný problém a i kdyby, tak třeba džíny pro holky za 2,99 bych s klidem vyhodila, protože za tu cenu, jsme je užily a ještě užíváme až moc. Zatím mi všechno vydrželo. Martina a kvíďata (17 m a kousek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.7.05 17:35

ahoj,
ja mam dobrou zkusenost s [www.babywalz.de], v kontaktech se da vyhledat nejblizsi obchod.
hezky den,
 ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.7.05 19:35

Holky díky moc za tipy,

Martinka do kterého města přesně jezdíš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.7.05 20:53

Já jezdím přímo do Furth im Waldu, jsem tam z domova za 10 minut. Někdy jezdím i do Chamu, to je od nás kolem 20 km. Mám pokaždé holky sebou, takže daleko nejezdím, protože pořád baštíme a nakupování je moc nebaví. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.7.05 21:09

Je Marti, skoda ze sem nevedela, ze jsi od Domazlic. Byla sem tam minuly tyden za manzelem na tabore, jezdi do Klenci pod Cerchovem, tabor Hanyzka. Mohly sme se videt :D

Monca a moncicaci 13m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.7.05 22:31

Čau Mončo, tak někdy jindy. Klenčí znám, jezdím tamtudy za kamarádkou, co má taky dvojčata - ale známe se mnohem déle. A teď mám i další kamarádku, kterou znám asi 10 let, a ta má teď 2měsíční dvojčata. Tak se můžeš přidat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.7.05 06:55

Marti, díky moc za odpověď. Kolem osmý vyrážíme a pojedeme přes Furth im Wald, tak mrknem do Furth im Waldu a pak i do Chamu. Mimís je zatím v bříšku, takže cestování v poho.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.7.05 22:40

Tak co, pořídila jsi něco? Já jsem nakonec v sobotu také jela do Německa, ale jen sama s holkama, nikdo neměl čas. Jela jsem trošku dál, do Straubingu, ale vyplatilo se. Koupila jsem holkám mimo jiné několik pyžam 80 a 86 po 2,99. Tak zatím. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macína@lukýsek
1.6.12 06:12

Nákup UM v německu

Ahoj Holky, jak jste na tom s nakupováním UM v německu? Nejlépe v chamu nebo tak někde. Myslíte si, že je to tam kvalitnější?

• Citovat
  • Upravit
1219
20.6.12 13:11

Ahoj holky, je někde blízko za hranicema obchodní dům - něco jako Tesco? V okolí Chamu.. Nejbližší je ale asi v Regensburgu, co? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.2.13 09:04

Stavebniny v Německu

Ráda bych se přiživila na dikuzi :) a chtěla bych se zeptat, zda jste někdo nakupovat materiál na stavbu v Německu, a kde? Pokud možno, aby to bylo za přechodem přes Rozvadov, Folmavu a nebo Železnou Rudu. Popř. budu ráda za odkazy a názvy stavebnin. Děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
26.10.14 07:42

@Martinka dobrý den, chystáme se do furthu poprvé, tak bych se chtěla zeptat do kterých obchodu jezdite konkretne a co tam hlavne kupujete? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.17 21:51

Maminky otázka mají ted c pátek otevřeno v Německu kaufland? Zitava :). Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák