Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nemáte některá zkušenosti s nákupy v Německu.
Chtěla bych se tam mrknout na nějaký věci na mimíse, ale aby to nebylo zase moc daleko. Jsme od Plzně. A nejspíš bychom jeli přes Rozvadov. ![]()
Ahoj, rozhodně ti doporučuji nakoupit v Německu. Já sice bydlím u Domažlic a jezdím přes Furth im Wald, ale napíšu ti www adresy 2 obchodů, do kterých chodím. Můžeš se podívat do mapy a podle města, kam pojedete, si vyhledat, jestli se tam ten obchod nachází, příp. si zadáš např. okruh 20 km a ono se ti to tam zobrazí. Takže www.nkd.de a www.kik-textilien.com. Já jsem zrovna včera byla v nkd a koupila jsem např. šaty 80 za 3,99, trička za 1,99, komplet trička a kraťasy za 3,99. Jak už jsem tu jednou psala, nikde jinde než v Německu už nekupuji, protože si myslím, že se to nevyplatí. S věcmi z Německa jsem nikdy neměla žádný problém a i kdyby, tak třeba džíny pro holky za 2,99 bych s klidem vyhodila, protože za tu cenu, jsme je užily a ještě užíváme až moc. Zatím mi všechno vydrželo. Martina a kvíďata (17 m a kousek)
ahoj,
ja mam dobrou zkusenost s [www.babywalz.de], v kontaktech se da vyhledat nejblizsi obchod.
hezky den,
ivana
Holky díky moc za tipy,
Martinka do kterého města přesně jezdíš ?
Já jezdím přímo do Furth im Waldu, jsem tam z domova za 10 minut. Někdy jezdím i do Chamu, to je od nás kolem 20 km. Mám pokaždé holky sebou, takže daleko nejezdím, protože pořád baštíme a nakupování je moc nebaví. M.
Je Marti, skoda ze sem nevedela, ze jsi od Domazlic. Byla sem tam minuly tyden za manzelem na tabore, jezdi do Klenci pod Cerchovem, tabor Hanyzka. Mohly sme se videt ![]()
Monca a moncicaci 13m
Čau Mončo, tak někdy jindy. Klenčí znám, jezdím tamtudy za kamarádkou, co má taky dvojčata - ale známe se mnohem déle. A teď mám i další kamarádku, kterou znám asi 10 let, a ta má teď 2měsíční dvojčata. Tak se můžeš přidat. M.
Marti, díky moc za odpověď. Kolem osmý vyrážíme a pojedeme přes Furth im Wald, tak mrknem do Furth im Waldu a pak i do Chamu. Mimís je zatím v bříšku, takže cestování v poho.
Ahoj
Tak co, pořídila jsi něco? Já jsem nakonec v sobotu také jela do Německa, ale jen sama s holkama, nikdo neměl čas. Jela jsem trošku dál, do Straubingu, ale vyplatilo se. Koupila jsem holkám mimo jiné několik pyžam 80 a 86 po 2,99. Tak zatím. M.
Ahoj Holky, jak jste na tom s nakupováním UM v německu? Nejlépe v chamu nebo tak někde. Myslíte si, že je to tam kvalitnější?
Ahoj holky, je někde blízko za hranicema obchodní dům - něco jako Tesco? V okolí Chamu.. Nejbližší je ale asi v Regensburgu, co? Díky..
Ráda bych se přiživila na dikuzi
a chtěla bych se zeptat, zda jste někdo nakupovat materiál na stavbu v Německu, a kde? Pokud možno, aby to bylo za přechodem přes Rozvadov, Folmavu a nebo Železnou Rudu. Popř. budu ráda za odkazy a názvy stavebnin. Děkuji za odpověď. ![]()
@Martinka dobrý den, chystáme se do furthu poprvé, tak bych se chtěla zeptat do kterých obchodu jezdite konkretne a co tam hlavne kupujete? děkuji
Maminky otázka mají ted c pátek otevřeno v Německu kaufland? Zitava
. Děkuji za odpověď