Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
ráda bych vyrazila něco pokoupit do polska - tady toho taky hodně prodávají, jsou to levný a ne tak špatný věci. I když párkrát jsem si taky naběhla a ostatní děti to asi nepodědí, ta kvalita zase není asi nic moc. Ale kupovat všechno drahý 2 krát je pěkná zátěž pro peněženku.
Poradíte mi kam se jezdí? Ještě jsem tam nebyla. A projedu v těch uličkách s dvojčatovým kočárem?
Díky za odpovědi.
KEIKO + 2 (dnes 10 měs.)
Keiko,my jezdíme do Klodzka,máme to tam nejblíž.Cestovky tu párkrát do roka pořádají zájezdy,stojí to 120 Kč,no nejeď tam za ty penízky.My se chystáme na nákupy za 14 dní,pro změnu jedu se ségrou,její zaměstnavatel pořádá zájezdy a mám to za 100 Kč.
Plánuju nakoupit nějaké letní věci pro Klárku(28 m.),jarní bundičku a taky něco pro mimi(25.tt.)
S tím kočárkem neporadím,na tržnicích to bývá nacpané,ale zrovna v tom Klodzku by to možná i šlo s dvojčátkovým kočárkem.
Ahoj Hanka
AHOJ…bydlim kousek od hranic a u nás je velice frekventovaná Kudowa Zdroj proti Klodzku,které je o 50km dále. V Kudowě je ohromná tržnice a dá se tam dost pěknejch věcí sehnat.Klodzko je o dost menší tržnice záleží odkud bys jela Kudowa Zdroj je 8km od hraničního přechodu Náchod.Také se tam pořádají zájezdy převážně z Prahy cca 120Kč. S kočárem bys tam snad problém mít neměla.
Bydlíme v Brně, ale manžel pochazi 20km od Českého tešína, tak občas jezdíme nakupovat do Polského tešína. Pořizovali jsme tam kočárek (sportovní s taškou na mimi, který se tady prodáva tak za 8tis, pořídili jsme ho za 4tis.)Výbavička a věci na mimi jsou tam opravdu levnější, jinak mi nepřijde že by se tam cesta až zas tak moc vyplatila. Pravda je že nakupují asi v jiných velkoskladech tak to zboží mají trošku odlišné od našeho, jinak je to cenově krom těch miminkovských věcí stejné, co se tam ještě opravdu vyplatí tak je nabytek a proutěné zboží a snad hračky. V Těšíně je jedna burza přímo za hranicemi když jdeš okolo řeky tam si cestu s 2kočárkem ještě dovedu představit, ale v so na velké burze ma problém projít človek sam natož s kočárkem. Ahoj Lenka
Nikkol píše:
AHOJ…bydlim kousek od hranic a u nás je velice frekventovaná Kudowa Zdroj proti Klodzku,které je o 50km dále. V Kudowě je ohromná tržnice a dá se tam dost pěknejch věcí sehnat.Klodzko je o dost menší tržnice záleží odkud bys jela Kudowa Zdroj je 8km od hraničního přechodu Náchod.Také se tam pořádají zájezdy převážně z Prahy cca 120Kč. S kočárem bys tam snad problém mít neměla.
Ahoj, jsou trhy v Kudowě každou sobotu?
Ahoj ano trhy v Kudowe jsou každou sobotu zhruba do dvouch hodin.
Ahojky no nevím jak se to přesně jmenuje ale my jezdíme do Polska nakupovat docela často a jede se tam přes Jičín a pak přes Náchod tam jsou Polské hranice a asi 1 km je hned to tržiště je tedy malinké ale kočárkem se tam krásně vejdeš a mají tam na výběr zmnoha věcí a ne jen dětských.Mají tam oblečení na děti,kočárky,postýlky,hračky a vše kolem dětí.
přejiš tastnou pořízenou
Ahoj chtela bych se zeptat jestli nekdo neví jaký dny jsou trhy diky za odpoved
Kudowa zdroj ![]()
Ahojky, taky by mě zajímaly ty trhy v Kudowe Zdroji. Od kdy do kdy je tam prosím otevřeno a který den? Je otevřeno i v neděli? Díky moc za odpověď.
Ahoj, tak trhy v Kudowě Zdroji jsou od devíti do dvou PO-SO. Před velkými svátky jsou i v něděli a déle (taky před Dušičkami).
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli mají v tržnici u Náchoda otevřeno i 1.května na svátek. Díky za odpověď
Myslím,že otevřeno bude,protože je to náš svátek a né poláků.
My taky jezdíme do Kudowy,ale nenvím nevím s tím kočárkem,občas tam sotva prolezu sama!?!
Děkuji za odpověď.Koukala jsem i do jejich svátků a 1.května tam mají také,ale budu doufat ,že tam nepojedeme zbytečně.Ještě jednou děkuji a přeji hezký večer.Jana
ahoj, rádi bysme jeli teď v sobotu ( 8.5) do polska na trhy do kudowa zdroj bo jak se to jmenuje
a nevíte někdo jestli tam mají taky svátek? když je u nás státní svátek den vítězství tak oni přeci k tomu taky patří ne? doma se dohadujeme jestli ho mají nebo ne a jestli bude otevřeno..prosím poradtě ať nejedeme zbytečně
Taky tam zítra chceme jet a koukala jsem,že 8.5. tam svátek nemaj.