Kam se jezdí na trhy v Polsku? Projedu v uličkách s kočárem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
19.11.10 21:14

Myslím že v neděli ne,možná těsně před Vánoci že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.10 12:36

polsko

tak nevim teda kde se daji poridit detske postylky kod mi poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
15.12.10 18:04

ahoj Karolíno ,my jezdíme do Kudova zdroj a dětské postýlky tam maj a krásný jen cenu nevím to jsem se neptala a vubec tam maj spousty věcí na miminka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.10 11:43

polsko

dekuji moc no potrebuju nakoupit i kombinezky a i na vetsi ja fakt nevim jak se to taam cenove hybe abych treba nejela zytecne :cry: treba mate nejakou cenou relaci v oku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
18.12.10 14:43

Ahoj to já si to nepamatuji na mimika to tam bylo lacinější dost jako hračky, hrací deka ,zavinovačky ,povlečení peřinky ,kočárky ,vaničky a takové věci ,na větší děti mě to přišlo cenově jak tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.1.11 16:25

Dobrý den,
chtělabych se optat, zda v Polsku jsou trhy i ted, když nejsou žádné svátky, a popř. v který dny.

Mockrát děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.1.11 16:39

Já vím jak to je v Polském Těšíně. Určitě jsou. každou středu a sobotu, pokud zrovna není u nich svátek, je velký trh poblíž kauflandu. A každý všední den je malý trh (u řeky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
29.1.11 18:04
ajuse1 píše:
Dobrý den,
chtělabych se optat, zda v Polsku jsou trhy i ted, když nejsou žádné svátky, a popř. v který dny.Mockrát děkuji za odpověď

Mno, toť otázka, co si představuješ pod pojmem trhy…My jezdíme do Sienawky (tak nějak se to píše) a tam jsou každý den do tří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MichalR.
5.2.11 19:48

Kudowa zdroj

Prosím kdo byl v kudowy zdroji? KDy tam ted jsou ? Jsou tam od po-so cca do dvou hodin?

• Citovat
  • Upravit
173
1.12.11 09:53

Ahoj, chystáme se příští víkend do Kudowy zdroj na nákupy. Chceme nakupovat hlavně hračky pro malou (2,5 roku) pod stromeček, ale taky nějaké drobnosti do výbavičky pro miminko (lahvičky, polohovací lehátko…). Dá se nakoupit na tržnici nebo máme vyrazit někam do obchoďáku nebo kamenného obchodu? A když do obchodu tak máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.12.11 09:57

My jsme byli zrovna minulý víkend v Kudowě na trzích. Chtěla jsem koupit nějaké hračky, ale byla jsem zklamaná, nic moc tam neměli. Celkově si myslím, že ty polské trhy už tak výhodné nejsou, i co se týče potravin, to víc nakupujeme v Kudowě v supermarketu Biedronka, kde i ty ceny bych řekla jsou lepší. Švagrová jezdí do Klodska do Carrefouru, prý se to tam cenově vyplatí, kupuje tam i výživu pro prcka a všeobecně potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.12.11 09:58

Jo a co se týče výbavičky pro miminko, tak ty ceny zase tak extra nejsou, když jsem to porovnávala např. s koupí na mimibazaru (nových věcí) tak to leckdy vyjde i v Polsku dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.12.11 12:40

Jejda, tak to jsi mě nepotěšila:( doufala jsem, že tam pokoupím většinu věcí a zbytek už pak seženu u nás. Koukala jsem na jejich obdobu našeho aukra a tam jsou ceny tedy rozhodně někde jinde než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.12.11 12:44

třeba mě ostatní holky opraví, ale prostě co jsem koukala já, tak nic extra. A z hraček jsem si nevybrala nic, oblečení celkem pěkné, ale jak jsem psala, za stejnou, možná i nižší cenu seženu také na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
essmy(neprihlasena)
1.12.11 13:38

nechali jsme se nalákat do kudowy pred cca dvěma tejdnama.. nechápu, co všichni v těch taškách tahali, ceny srovnatelný jako v čechách.. chtela jsem malýmu puncochy, měli identický jako jsem kupovala tady - tady cena 79 v polsku na trhu 170… navíc nemaji na ničem ceny a oceňujou podle ksichtu, nám chtěli prodat za 400 tchanovi za 200..

asi to podvědomí, že ty trhy tam jsou levnější, ale řekla bych, že to dávno neni pravda

nakonec jsem koupila v biedrunce pleny a to bylo vsechno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák