Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
potvrzuju to, co píše essmy. Já jsem např.teď koupila v Polsku přítelovi boxerky a pak jsem zjistila, že ty samý mají třeba u nás ťamanů a ještě o 11 kč levnější ![]()
mám v programu zítra vlakem přijet do Náchoda a autobusem ?jet na tržnici a zakoupit ponorné čerpadlo tzv.vibrační s délkou kabelu 15 m.Poraďte a čekám na odpověď.děkuji
Zítra v neděli chci navštívit tržnici v Kudowe Zdróji,přijdu vlakem a pak autobusem(nevím jakým audkud)a zakoupit ponorné čerpadlo systém Malyš s délkou kabele 15 m,horní sání vody.Prosím o odpověď a děkuji
Dobrý den, zítra bych se ráda podívala na nějakou burzu v Polsku, ale nikde se o tom nemůžu nic moc dočíst. Jsem z Olomouce, můžete mi prosím poradit, která burza je asi nejlepší? Pojedu autem, takže s dopravou není problém. Popřípadě čas, od kdy to začíná? Moc děkuji
Dobrý den chystáme se do polska do Kudowe, ale nevím jestli maji v neděli také otevřeno. prosím pokud má někdo zkušenosti poraďte díky šárka
Dobrý den Šárko, tak jak jste pořídila, mají otevřeno i v neděli? Chystáme se poprvé, stojí to vůbec za to, myslím oblečení, jaké mají ceny? Díky za odpověď.
Holky, chci se zeptat. Trhy v Polsku jsou pořád a nebo jen o Vánocích?
pojedu tam poprvé a nechci se zmiňovat před manželem, protože mu tam chci koupit nářadí do garáže a když řeknu, že jedu do Polska, tak mu to bude jasné.
Díky za radu!
Dobrý den, mám na Vás dotaz, neporadila by jste mě kde seženu kontakt do Polska na nějakou tržnici. Chtěl bych tam prodávát výrobky z vosku. Předem moc děkuji
Zdravím, nevíte prosím někdo, od kolika hodin mají na tržnici v Kudové otevřeno v týdnu? děkuje Petra
Zdravím všechny, chtěl jsem radu jestli někdo neví o skladech v Polsku kde se dá nakoupit ve velkém, hlavně proutěný zboží. Slyšel jsem, že něco je před Lodží, ale to je dost daleko, nebylo by něco blíž? Díky. pedro ![]()
Holky jezdíte někdo do Klodzka na trhy? Kde se tam dobře nakupuje? Budeme poblíž na dovolené tak by jsme zajeli-oplatí se to ještě?
Popř. jaká je tam otevírací doba? Moc díky. ![]()
Ahoj, takže dle Vašich komentářů se tedy nemusím obávat, že by před vánočními svátky teď v neděli 15.12.2013 měli zavřeno na tržnici v Kudowě? A od kolika do kolika mají v neděli otevřeno asi náhodou někdo nevíte? Děkuji za odpověď.
@tasa Já jedu koncem týdne na vánoční trhy do Krakowa. Samotné náměstí má svoji historií a je moc pěkné se po něm projít, tak i trhy určitě budou s fajn atmosférou. Letos je dáme poprvé, slyšeli jsme na ně jen chválu ![]()
Loni jsme byli na Vánočních trzích ve Vídni, tak jsme zvědavá jaké budou tyto ![]()
@vichad píše:
Ahoj, tak trhy v Kudowě Zdroji jsou od devíti do dvou PO-SO. Před velkými svátky jsou i v něděli a déle (taky před Dušičkami).
Ahoj, myslis, ze otevírací doba je stejna i pro tenhle rok?