Kam se jezdí na trhy v Polsku? Projedu v uličkách s kočárem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
1.12.11 14:23

potvrzuju to, co píše essmy. Já jsem např.teď koupila v Polsku přítelovi boxerky a pak jsem zjistila, že ty samý mají třeba u nás ťamanů a ještě o 11 kč levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OLDA Tetour
21.4.12 09:31

čerpadla Malyš v tržnici v Kudowe Zdroji

mám v programu zítra vlakem přijet do Náchoda a autobusem ?jet na tržnici a zakoupit ponorné čerpadlo tzv.vibrační s délkou kabelu 15 m.Poraďte a čekám na odpověď.děkuji

• Citovat
  • Upravit
OLDA Tetour
21.4.12 09:39

ponorné čerpadlo z tržnice

Zítra v neděli chci navštívit tržnici v Kudowe Zdróji,přijdu vlakem a pak autobusem(nevím jakým audkud)a zakoupit ponorné čerpadlo systém Malyš s délkou kabele 15 m,horní sání vody.Prosím o odpověď a děkuji

• Citovat
  • Upravit
hahurto
24.7.12 09:31

Burza v Polsku

Dobrý den, zítra bych se ráda podívala na nějakou burzu v Polsku, ale nikde se o tom nemůžu nic moc dočíst. Jsem z Olomouce, můžete mi prosím poradit, která burza je asi nejlepší? Pojedu autem, takže s dopravou není problém. Popřípadě čas, od kdy to začíná? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
šárka f
8.9.12 15:45

otvírací doba na tržnici

Dobrý den chystáme se do polska do Kudowe, ale nevím jestli maji v neděli také otevřeno. prosím pokud má někdo zkušenosti poraďte díky šárka

• Citovat
  • Upravit
Jančika
20.9.12 16:22

šárko

Dobrý den Šárko, tak jak jste pořídila, mají otevřeno i v neděli? Chystáme se poprvé, stojí to vůbec za to, myslím oblečení, jaké mají ceny? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
5
30.9.12 21:03

Jak často jsou trhy?

Holky, chci se zeptat. Trhy v Polsku jsou pořád a nebo jen o Vánocích?
pojedu tam poprvé a nechci se zmiňovat před manželem, protože mu tam chci koupit nářadí do garáže a když řeknu, že jedu do Polska, tak mu to bude jasné.
Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.10.12 07:44

Jak je to v P. s vanočními trhy? Kde, co, jak…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blondjirka
13.10.12 17:10

kontakt na tržnici

Dobrý den, mám na Vás dotaz, neporadila by jste mě kde seženu kontakt do Polska na nějakou tržnici. Chtěl bych tam prodávát výrobky z vosku. Předem moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
petra-ned74
28.10.12 10:28

Dotaz

Zdravím, nevíte prosím někdo, od kolika hodin mají na tržnici v Kudové otevřeno v týdnu? děkuje Petra

• Citovat
  • Upravit
pedro72
8.5.13 16:15

velkosklad Polsko

Zdravím všechny, chtěl jsem radu jestli někdo neví o skladech v Polsku kde se dá nakoupit ve velkém, hlavně proutěný zboží. Slyšel jsem, že něco je před Lodží, ale to je dost daleko, nebylo by něco blíž? Díky. pedro 8)

• Citovat
  • Upravit
3307
18.6.13 08:47

Holky jezdíte někdo do Klodzka na trhy? Kde se tam dobře nakupuje? Budeme poblíž na dovolené tak by jsme zajeli-oplatí se to ještě? :think: Popř. jaká je tam otevírací doba? Moc díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.12.13 09:52

Vánoční svátky otevírací doba

Ahoj, takže dle Vašich komentářů se tedy nemusím obávat, že by před vánočními svátky teď v neděli 15.12.2013 měli zavřeno na tržnici v Kudowě? A od kolika do kolika mají v neděli otevřeno asi náhodou někdo nevíte? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
10.12.13 09:59

@tasa Já jedu koncem týdne na vánoční trhy do Krakowa. Samotné náměstí má svoji historií a je moc pěkné se po něm projít, tak i trhy určitě budou s fajn atmosférou. Letos je dáme poprvé, slyšeli jsme na ně jen chválu ;)
Loni jsme byli na Vánočních trzích ve Vídni, tak jsme zvědavá jaké budou tyto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 08:26
@vichad píše:
Ahoj, tak trhy v Kudowě Zdroji jsou od devíti do dvou PO-SO. Před velkými svátky jsou i v něděli a déle (taky před Dušičkami).

Ahoj, myslis, ze otevírací doba je stejna i pro tenhle rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák