Kam se jezdí na trhy v Polsku? Projedu v uličkách s kočárem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rachejtle
7.5.10 13:45

jj to jsem právě taky koukala tak na to budu spoléhat že trhy budou :D jinak oufám že nám vyjde počasí :-) když jsem tam byla naposled tak pršelo a všude na cestě bylo bahno :-(

• Citovat
  • Upravit
102
9.5.10 09:58

Holky a jak je to s tím polským těšínem, je tam dost na výběr na mimi? Ale na burzách, né v norm. obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maring
5.10.10 10:47

kde na trhy do těšína?

Mohu se prosim zeptat, kde presne najdu trhy v ceskem tesine? Pojedu smer frydek mistek - cesky tesin - a co dal? Dekuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
3307
8.10.10 13:10

1.11 je v polsku svátek,myslíte že trhy budou 3 ve středu? Nebo už jsou jen v sobotu-dřív bývaly oba dva dny.Ještě se dá koupi za naše koruny na tržišti nebo musím měnit? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stenly
10.10.10 20:06

Kudowa Zdroj

Ahoj,
chystáme se jet na trhy do Kudowy. Chceme jet buď v pátek 29. nebo v sobotu 30.10. Můžete doporučit kdy tam bude více trhovců? Jestli v pátek nebo v sobotu?

Dík Standa

• Citovat
  • Upravit
H.petra20
17.10.10 16:11

dobrý den chtěla bych se zeptat zda jsou trhy v kudowě zdroji celý týden nebo jen patek a vikend. děkuji petra :kytka:

• Citovat
  • Upravit
stenly
19.10.10 21:25

Kudowa Zdroj

Od známé jsem slyšel že trhy jsou celý týden, ale chceme jet s kočárem proto váháme kdy. Jestli zvolit pátek nebo sobotu? Bude nás pět a u vození kočáru mimo stánky se vystřídáme. Máte někdo podobnou zkušenost?

Dík Standa

• Citovat
  • Upravit
2673
20.10.10 09:09

Tak my jezdíme do Kudowy,byli jsme minulý týden,nejvíc toho bude určitě pátek sobota.Ale upozornuju,že už teď byla přes kilometr fronta na vjezd na tržnici.A ty davy lidí,s dětmi a s kočárkem bych to nedoporučovala.Je tam opravdu mela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stenly
21.10.10 20:10

Jj, to jsem si myslel. Celý výlet asi přehodnotíme a babička bude hlídat doma. Dík za info.

Standa

• Citovat
  • Upravit
mišane
30.10.10 13:21

Chci se zeptat od kolika hodin a do kolika se trhy konají, zda jsou v sobotu a neděli. Již dlouho nemohu sehnat dlouhý zimní kabát a na těchto trzích jsem ještě nebyla. Mám naději ho tam sehnat ? Dík Irena

• Citovat
  • Upravit
50725
30.10.10 13:26
mišane píše:
Chci se zeptat od kolika hodin a do kolika se trhy konají, zda jsou v sobotu a neděli. Již dlouho nemohu sehnat dlouhý zimní kabát a na těchto trzích jsem ještě nebyla. Mám naději ho tam sehnat ? Dík Irena

My jsme byli teď v Těšíně, trhy jsou v sobotu. Od kolika přesně nevím, dojeli jsme asi v 8 a už to tam bylo a ještě se dalo zaparkovat. Když jsme odcházeli v 9:30, tak už tam byl masakr. Je to tam tak do 12, někdo asi dýl…

Kabáty tam byly, tak snad seženeš…

Za české koruny se tam dá normálně koupit bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stenly
30.10.10 19:01

Dnes jsem byl v Kudowa Zdroj. Nakonec jsme jeli s kočárem. Na trhy jsme dojeli v 8:00, už tam bylo otevřeno a někteří lidé už nosili první várku krámů do auta. Odjížděli jsme v 10:30 a měl jsem toho plný zuby. Davy lidí přijížděli, ale masakr se nekonal.
S kočárem jsme jeli, tak akorát do těch trhů na levo od vchodu. Tam co je občestvení a směnárna dolů po schodech jsme se vůbec s kočárem nedostali. Naštěstí nás tam bylo hodně, tak jsem se vystřídali.

• Citovat
  • Upravit
Marekk
1.11.10 11:46

otevřeno?

Dobrý den

Jsou v Českém Těšíně otevřeny trhy i přes týden? Nemusí to být stánky venku, klidně i v budově. Např zde:
 mapa

• Citovat
  • Upravit
275
2.11.10 11:49

Ahojky chtěla jsem se zeptat můžeš poradit kde jste kupovali kočárek vidím že v Těšíně ale v jakém obchůdky že tak levně děkuji moc za odpověď čekám první miminko a ještě nejsem vůbec zkušená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Valdik
19.11.10 16:40

Dobrý den,
rádi bychom se zajeli podívat na trhy do Kudowa-zdroj,, problém je, že můžeme jedině v neděli,, nevíte někdo jestli mají teď v listopadu otevřeno i v neděli?? Díky za info

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák