Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky a jak je to s tím polským těšínem, je tam dost na výběr na mimi? Ale na burzách, né v norm. obchodech.
Mohu se prosim zeptat, kde presne najdu trhy v ceskem tesine? Pojedu smer frydek mistek - cesky tesin - a co dal? Dekuji moc za radu.
1.11 je v polsku svátek,myslíte že trhy budou 3 ve středu? Nebo už jsou jen v sobotu-dřív bývaly oba dva dny.Ještě se dá koupi za naše koruny na tržišti nebo musím měnit? Díky.
Ahoj,
chystáme se jet na trhy do Kudowy. Chceme jet buď v pátek 29. nebo v sobotu 30.10. Můžete doporučit kdy tam bude více trhovců? Jestli v pátek nebo v sobotu?
Dík Standa
dobrý den chtěla bych se zeptat zda jsou trhy v kudowě zdroji celý týden nebo jen patek a vikend. děkuji petra ![]()
Od známé jsem slyšel že trhy jsou celý týden, ale chceme jet s kočárem proto váháme kdy. Jestli zvolit pátek nebo sobotu? Bude nás pět a u vození kočáru mimo stánky se vystřídáme. Máte někdo podobnou zkušenost?
Dík Standa
Tak my jezdíme do Kudowy,byli jsme minulý týden,nejvíc toho bude určitě pátek sobota.Ale upozornuju,že už teď byla přes kilometr fronta na vjezd na tržnici.A ty davy lidí,s dětmi a s kočárkem bych to nedoporučovala.Je tam opravdu mela ![]()
Jj, to jsem si myslel. Celý výlet asi přehodnotíme a babička bude hlídat doma. Dík za info.
Standa
Chci se zeptat od kolika hodin a do kolika se trhy konají, zda jsou v sobotu a neděli. Již dlouho nemohu sehnat dlouhý zimní kabát a na těchto trzích jsem ještě nebyla. Mám naději ho tam sehnat ? Dík Irena
mišane píše:
Chci se zeptat od kolika hodin a do kolika se trhy konají, zda jsou v sobotu a neděli. Již dlouho nemohu sehnat dlouhý zimní kabát a na těchto trzích jsem ještě nebyla. Mám naději ho tam sehnat ? Dík Irena
My jsme byli teď v Těšíně, trhy jsou v sobotu. Od kolika přesně nevím, dojeli jsme asi v 8 a už to tam bylo a ještě se dalo zaparkovat. Když jsme odcházeli v 9:30, tak už tam byl masakr. Je to tam tak do 12, někdo asi dýl…
Kabáty tam byly, tak snad seženeš…
Za české koruny se tam dá normálně koupit bez problémů…
Dnes jsem byl v Kudowa Zdroj. Nakonec jsme jeli s kočárem. Na trhy jsme dojeli v 8:00, už tam bylo otevřeno a někteří lidé už nosili první várku krámů do auta. Odjížděli jsme v 10:30 a měl jsem toho plný zuby. Davy lidí přijížděli, ale masakr se nekonal.
S kočárem jsme jeli, tak akorát do těch trhů na levo od vchodu. Tam co je občestvení a směnárna dolů po schodech jsme se vůbec s kočárem nedostali. Naštěstí nás tam bylo hodně, tak jsem se vystřídali.
Dobrý den
Jsou v Českém Těšíně otevřeny trhy i přes týden? Nemusí to být stánky venku, klidně i v budově. Např zde:
mapa
Ahojky chtěla jsem se zeptat můžeš poradit kde jste kupovali kočárek vidím že v Těšíně ale v jakém obchůdky že tak levně děkuji moc za odpověď čekám první miminko a ještě nejsem vůbec zkušená.
Dobrý den,
rádi bychom se zajeli podívat na trhy do Kudowa-zdroj,, problém je, že můžeme jedině v neděli,, nevíte někdo jestli mají teď v listopadu otevřeno i v neděli?? Díky za info
jj to jsem právě taky koukala tak na to budu spoléhat že trhy budou
jinak oufám že nám vyjde počasí
když jsem tam byla naposled tak pršelo a všude na cestě bylo bahno