Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli jsi z moravy, tak doporucuji jednoho z nejlepsich homeopatu( byvalej pediatr) pan mudr. Kreml v Kromerizi
Je, to bych byla teda taky pekne vystrasena. Ja pry taky jako mala chodila po byte a mamka me vzdycky musela odvest zpatky do postele. Po case to ale samo preslo. Snad ti z toho vyroste! ![]()
Jsme s bráchou oba náměsíční, já jsem teda už přes rok nic nevyvedla, ale brácha trajdá ze spaní dál
malá si občas taky sedne a povídá si a pak zas lehne a spí, v tomhle věku těžko říct jestli jde o náměsíčnost já bych ještě počkala
Jo aha já to blbě přečetla, v sedmi letech to asi poznat jde, pokud máš opravdu strach určitě bych zašla za odborníkem, protože člověk v tom stavu neví co dělá a co ho napadne, přeju at se to brzy vyřeší ![]()
Ahoj holky, moc děkuji za radu i za další příspěvky. Dnes jsem jela k mámě, odreagovat se z toho… s tou plenou se to stalo dnes v noci, takže čerstvej šok… a poradila mi psychologa, ale určitě zkusím zapátrat po homeopatovi v okolí. Strach jít spát a nechat jí samotnou je hroznej.. Snad to nebude dlouho trvat a půjde to léčit. ![]()