Nápaditý dárek pro muže (nejen Vánoce)

4705
11.11.15 18:41

Nápaditý dárek pro muže (nejen Vánoce)

Vím, že jsem trapná, ale políbila mě Múza a už mám něco nakoupeno, hodně vymyšleno. Teda pro děti. Co si však honím v hlavě jako myšlenkové mlsání je to, co příteli.
Zajímalo by mne, jaké nápadité a originální dárky jste svým mužům kdy daly a ono je to totálně odrovnalo…
Možná je i nějaká služba, doručovačka po Praze.
Teď jsem narazila na možnost poslání raw dortu až na místo určení, to je super na narozky, ale na Vánoce?
Sakr sakr…

Podělte se o svý super nápady a inspirace.
N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
11.11.15 18:44

S prominutim se vetřu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.11.15 18:50

Nevím, zda je to originální, ale manželovi daruji zážitky - kurz přežití v přírodě, kurz kitingu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13822
11.11.15 18:51

Obávám se, že nápaditý dárek bude pro kazdého muže něco jiného… Můj muž by třeba neocenil ani dřevěnou bednu plnou čehokoli, kterou musí sám otevřít páčidlem ani jízdu hummerem a jiný by zas neocenil americké námořní výložky nebo čepici pohraničníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.11.15 18:52

Ja docela rada vzpominam, na ten dojak, kdyz sem svemu ex koupila starozitny kompas a na spodek sem nechala vyrit „at nikdy neztratis cestu“ - byl blazen do snowboardingu(hlavne freeride) a tohle ho dostalo.

Příspěvek upraven 11.11.15 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.11.15 18:53

Je a k tem zazitkum: ja sem teda zena, ale verim, ze skoro kazdej chlap, ktery nesedi doma u TV s lahvacem v ruce by ocenil zazitek v podobe stavu beztize - to chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
11.11.15 18:54

Taky nevím co koupit aby to bylo originální..Když se ho zeptám co by si přál řekne že nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 18:56

Moj byvaly sadol na zadok, ked som mu dala harmoniku, uz neviem jak sa volala, jeden a pol tisica stala… no, on chcel ‚nejaku‘ harmoniku… a ja sa zasla k znamemu harmonikarovi spytat, ktora ze je to najlepsia :oops: Potom sme este sli aj na jeho koncert. Toho harmonikara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
11.11.15 19:05

Asi nejoriginalnejsi byla vlastnorucne vyrobena „mala relaxacni kniha“ (pro fanousky serialu Black Books), nejvetsi pecka pro neho asi byl prelet nad Brnem malym letadlem, ktere mu pilot nechal chvilkama ridit. Zkusila bych sledovat i treba jeho oblibenou kapelu, jestli nema treba koncert v okoli, a dat mu listky…

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
11.11.15 19:14

Jednomu milovnikovi kavy jsem dala presovac. Muj chlap zere vetrelce, takze mam v zasobe precizni dozu vetrelce, miluje knihy ohledne programovani. Je pravnik, takze jsem mu vyrobila ze stribrne hmoty paragraf - privesek na krk. Otec odeme dostal novy filtr pro velke akvarium a totalne ho to odrovnalo, dal let letadlem, ale dostala ho i permica do fitka. Brachu dostaly karty na poker z Las Vegas. Jo, kdyz jsem koupila stene a moc to s nim nekonzultovala, tak byl taky mimo :D

• Citovat
  • Upravit
13955
11.11.15 19:31

Letos bych mu chtela poridit apple watch. Z toho by byl nadsenej. Jinak jeden rok jsem nechala vyrobit rusne site kozene brasny na motorku a pak osobni darky k tomu co ma rad - listky na festival, neo cube, dort ve stylu kmotra… Po kazděy je to strasny, nikdy nevim a desim se dalsich svatku a narozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.15 19:32

@Papuchalka stene nejlepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.15 19:32

@Papuchalka btw ty karty z las vegas se daji poridit nekde? Nebo jsi mela od nekoho znameho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.11.15 19:35

@Sue.Ellen @Papuchalka
Jak tu psaly holky, darovala jsem muzi let ve Skydive arene, tozn. simulace volneho padu a byl to zazitek i pro me jako pro sledujici. 1,5 minuty stalo asi 1500 Kč :-) a pak jsem darovala presovac a ten u nas jede teda hodne a stali se z nas desny kafari, zmacknout cudlik je desne snadny.
Muj muz by byl treba hotovej ze zazitku Tantra masaze od nejaky profesionalky, ale na to ja nemam „koule“ mu to dat :mrgreen: Ale myslim, ze tantra masaz by nadchla kazdyho chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.11.15 19:36

Já jsem překvapila manžela loňské vánoce autodráhou. Jednou se zmínil, ze jako malej kluk ji nikdy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný