Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem pražák a kam dohlédnu v rodokmenu, všechny naše babičky i dědové jsou z Prahy. Manžel taktéž. A pravda je, že z legrace rejpem do naplavenin. Já mám tedy většinu přátel z buhvíodkud, manžel samé pražáky dejvičáky. Co mi jediné vadí, když řídí a každému kdo má mimopražskou spztku nadává, ať se vrátí do polí, vytáhne slámu z bot, apod. Ale on je i rasista a za to bych ho zabila tuplem
Tak to manžel taky občas nadává při řízení, když se na něho v levém pruhu na jižní spojce tlačí třeba ústečák nebo i troubí, protože si myslí, že je na dálnici.
@nikitice píše:
Tak to manžel taky občas nadává při řízení, když se na něho v levém pruhu na jižní spojce tlačí třeba ústečák nebo i troubí, protože si myslí, že je na dálnici.
A jak pozná podle SPZ odkud ten clovek je? My pochazime z Liberecka, žijeme v Praze a SPZ mame brnenskou ![]()
@Nikitice-já kousek od Barrandova..Jinak Praha5 je dobrá, ale nelíbí se mi třeba okolí Anděla atd. jak se tam srocují různá individua vcelku se tam bojím s dětma chodit..
@Babs18 píše:
A jak pozná podle SPZ odkud ten clovek je? My pochazime z Liberecka, žijeme v Praze a SPZ mame brnenskou
Jasně, že nepozná. Ale asi nebudou z Prahy, když neví, že ve městě jsou pruhy rovnocenné.
@lucypaja píše: @Nikitice-já kousek od Barrandova..Jinak Praha5 je dobrá, ale nelíbí se mi třeba okolí Anděla atd. jak se tam srocují různá individua vcelku se tam bojím s dětma chodit..
Taky to tam nemusím. Syn jezdí sám na Anděl do DDM, takže si zvykám. Nemůžu ho furt vodit. Ale zas se bojím méně, než kdyby chodil polní cestou na samotě.
@nikitice Nojo, u Anděla je to všelijaký, ale zase je tam i plno normálních lidí ![]()
@Levandulina píše:
@nikitice Nojo, u Anděla je to všelijaký, ale zase je tam i plno normálních lidí
Já tam postrádám přechod. Už několikrát jsem si nevšimla tramvaje. Vždy se rozhlédnu a stejně odněkud vyjede. To syn se tak důkladně nerozhlédne.
@Nikitice-jo tak polní cesta by byla horší, tady je alespoň hodně provoz, jo ty tramvaje jsou tam nepříjemné odbočím, ale hrozně se přechází i na Karlově náměstí/Moráň tam je to snad ještě horší..
Haha, ja jsem taky z pětky. Velká Chuchle
vesnice jak ma byt, všichni se znají, v masne je drbarna a všichni i se zdraví. Proste super Praha ![]()