Naplaveniny do Prahy, odkud pocházíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
14.1.14 22:33

@origo odkud kam jsi přesídlila?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
14.1.14 22:34

Jsem taky naplavenina z ostravska. Rodilemu prazakovi nakopat prd. l, tyhle patrioty nemam rada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
231
14.1.14 22:34
@adam75 píše:
@origo Polovina lidí v Praze je z Moravskoslezského kraje… Praha je spíš taková ostravská enkláva trochu víc na západ.
Když se podívám kousek dál, tak rodilých Pražáků znám několik, ale nikdo z nich nemá oba rodiče rodilé Pražáky. Vždy jeden nebo oba jsou naplavení.
Do jaké generace to ten pisatel inzerátu chtěl? Resp. když se někdo narodil na Kladně a pak žil celý život v Praze, tak by už prošel?

No to právě nevím do jaké generace to chtěl… nějak rychle ten inzerát smazal.. asi neměl pozitivní ohlasy… a nebo už měl moc nabídek rodilých Pražaček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 22:36

@Larr jsem kousek od Ostravy a teď už hodně dlouho v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.1.14 22:41

@origo já se teda pro změnu odplavila, ale musím říct že už 20 km za Pha.je jiná mentalita nez ta prazska teď to vidim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 22:43
@gina76 píše:
@origo já se teda pro změnu odplavila, ale musím říct že už 20 km za Pha.je jiná mentalita nez ta prazska teď to vidim!!!

A v čem je ten rozdíl v mentalitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
14.1.14 22:46
@Sasenkaa píše:
Ahoj holky, tak ja som v Prahe naplavenina ako vyšitá :mrgreen: a vôbec mi to nevadí, Prahu aj celú ČR zbožňujem :pankac:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.1.14 22:47

@origo už jsi psala, se ptám konkrétněji
tu a nebo SZ.

• Citovat
  • Upravit
274
14.1.14 22:51

@babetka333 Ty jsi utekla z Krumlova do Prahy? :mrgreen: Já bych hned utekla do Krumlova…moje oblíbené město :srdce: Já jsem naplavenina z Plzně, ale moc nadšená z toho nejsem. Už se těším až se odplavíme zase někam jinam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 22:53
@nikol.ondrášovka píše:
Jsem taky naplavenina z ostravska. Rodilemu prazakovi nakopat prd. l, tyhle patrioty nemam rada :mrgreen:

Já znám jen jediného fanatického rodilého Pražáka - a to je můj syn (oba jeho rodiče jsou naplaveniny), já to z něj vytluču :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.1.14 22:54

@origo prostě jsou jiní…konkretne to to říct neumim..já žiju 20 km od pha už druhý rok a nekdy mi přijde že jsem z jiné planety :nevim:…je nás tu z pha hodně a pozname se na dálku:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.1.14 23:01

Fc.

Mmn b ggflllmjhgfdya

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka

Fc.

Mmn b ggflllmjhgfdya

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka

Fc.

Mmn b ggflllmjhgfdya

• Citovat
  • Upravit
673
14.1.14 23:04

Já jsem naplavenina z Písku, už jsem si za ta léta zvykla, ale občas mi klid maloměsta chybí. Navíc mě štve tchýně, která si pořád myslí, že jsem z nějakěho balíkova…a to už i v Písku byla..ale hold tam je pouze jedno divadlo bez vlastní scény a není tam tolik koncertů vàžné hudby :pocitac:
V počátcích i můj partner rodilý pražàk dělal blbé vtipy, že jedeme na víkend na vesnici. Naštěstí ho to brzy přešlo. Naši ho jednou přivítali z legrace chlebem a solí :jazyk:
Jo, a v Písku se nadává na řidiče Pražáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová