Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@summersun máš hezké foto
už jsem se lekla, že mi někdo ukradl identitu ![]()
Já sem hrdá vyplavenina
Ale připomnělo mi to spolužáka ze základy, který mi naprosto vážně vyčetl, že než abych šla s nim někam na pokec jedu radši " za těma vesnickejma buranama, než abych šla s ním, pražákem, ven"… strašně mě šokovalo, že to někdo opravdu takhle prožívá a rozděluje ![]()
A taky sem nepochopila, když sem bydlela v Brně, povídala si s jedním chlápkem, úplně v pohodě, byla sranda a pak řekl : ty si z Prahy? Aha… a tím to skončilo ![]()
Taky jsem se před dvěma lety naplavila a co? To ale musel bejt blb, co si dal ten inzerát ![]()
Mimochodem, kdyby tu někdo chtěl dát kafe, jsem pro ![]()
Já, jako rodilá pražačka,
jsem vypozorovala, že nejhůř se chovají naplaveniny k naplaveninám
Soutěží mezi sebou kdo je tu déle a kdo je tedy starší či mladší naplavenina. Stejně, jako můj muž v práci, mimochodem naplavenina z Ostravy
V práci se do něho navážel kolega a nakonec se zjistilo, že je tu jen o rok déle a že je odněkud ze vsi na jižní Moravě. Takový jsou nejhorší ![]()
@K9Girl nojo, taky jsem se setkala s tím, že se někdo díval na Pražáky s despektem
blbce může člověk potkat všude ![]()
Každej správnej Pražák je z Moravy
A nebo z Čech
V práci nás na obědě sedělo 10, všichni žili v Praze, ale rodilej byl jeden! ![]()
@gabousek píše:
Taky jsem se před dvěma lety naplavila a co? To ale musel bejt blb, co si dal ten inzerát
Mimochodem, kdyby tu někdo chtěl dát kafe, jsem pro
Kafe takhle v noci už ne, to bych pak neusnula
spíš bych potřebovala, aby se to tady uklidnilo a šlo se spát ![]()
@origo jde brňák kolem kašny v Brně a vidí chlapa, jak pije z té kašny vodu a řiká: nepito, je to samá sračka! A chlápek se otočí a pražským přízvukem se ptá: Co jsi říkal? A Brňák: Pi pomalu, ať Ti nezaskoči!
@Katyty píše:
@origo jde brňák kolem kašny v Brně a vidí chlapa, jak pije z té kašny vodu a řiká: nepito, je to samá sračka! A chlápek se otočí a pražským přízvukem se ptá: Co jsi říkal? A Brňák: Pi pomalu, ať Ti nezaskoči!
Třeba moje sousedka je rodilá Pražačka (Skalka a pak Dolní Počernice, nejezdí tam ani bus, totální dědina). A teď bydlí na vesnici, v satelitu. A o každém, kdo není z Prahy, prohlašuje, že je to pitomej buran, sláma mu čouhá z bot a je omezenej a já nevím, co ještě. A je schopná to zaníceně říkat i mně, přestože ji důrazně (a hrdě) upozorňuju, že jsem z dědiny, kde je 120 obyvatel
![]()