Naplaveniny do Prahy, odkud pocházíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
14.1.14 23:04

@gina76 Já zas poznám krajana podle krátkého zobaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 23:06

@summersun máš hezké foto :lol: už jsem se lekla, že mi někdo ukradl identitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
14.1.14 23:07

Já sem hrdá vyplavenina :D Ale připomnělo mi to spolužáka ze základy, který mi naprosto vážně vyčetl, že než abych šla s nim někam na pokec jedu radši " za těma vesnickejma buranama, než abych šla s ním, pražákem, ven"… strašně mě šokovalo, že to někdo opravdu takhle prožívá a rozděluje :D

A taky sem nepochopila, když sem bydlela v Brně, povídala si s jedním chlápkem, úplně v pohodě, byla sranda a pak řekl : ty si z Prahy? Aha… a tím to skončilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.1.14 23:07

Ne, ne…mojí slunečnici prosím nebrat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
14.1.14 23:08

Taky jsem se před dvěma lety naplavila a co? To ale musel bejt blb, co si dal ten inzerát :zed:
Mimochodem, kdyby tu někdo chtěl dát kafe, jsem pro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
14.1.14 23:09

@K9Girl to je jak ten vtip s kašnou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
14.1.14 23:11

Já, jako rodilá pražačka, :? jsem vypozorovala, že nejhůř se chovají naplaveniny k naplaveninám :nevim: Soutěží mezi sebou kdo je tu déle a kdo je tedy starší či mladší naplavenina. Stejně, jako můj muž v práci, mimochodem naplavenina z Ostravy :mrgreen: V práci se do něho navážel kolega a nakonec se zjistilo, že je tu jen o rok déle a že je odněkud ze vsi na jižní Moravě. Takový jsou nejhorší :roll:

• Citovat
  • Upravit
231
14.1.14 23:14

@K9Girl nojo, taky jsem se setkala s tím, že se někdo díval na Pražáky s despektem :nevim: blbce může člověk potkat všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.1.14 23:15

@origo tak nějak :) my zase podle nespisovny řeči; )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
14.1.14 23:17

Každej správnej Pražák je z Moravy :) A nebo z Čech :D V práci nás na obědě sedělo 10, všichni žili v Praze, ale rodilej byl jeden! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 23:17
@gabousek píše:
@K9Girl to je jak ten vtip s kašnou :mrgreen: :lol:

Jaká kašna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 23:20
@gabousek píše:
Taky jsem se před dvěma lety naplavila a co? To ale musel bejt blb, co si dal ten inzerát :zed:
Mimochodem, kdyby tu někdo chtěl dát kafe, jsem pro :mrgreen:

Kafe takhle v noci už ne, to bych pak neusnula :lol: spíš bych potřebovala, aby se to tady uklidnilo a šlo se spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
14.1.14 23:20

@origo jde brňák kolem kašny v Brně a vidí chlapa, jak pije z té kašny vodu a řiká: nepito, je to samá sračka! A chlápek se otočí a pražským přízvukem se ptá: Co jsi říkal? A Brňák: Pi pomalu, ať Ti nezaskoči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.1.14 23:22
@Katyty píše:
@origo jde brňák kolem kašny v Brně a vidí chlapa, jak pije z té kašny vodu a řiká: nepito, je to samá sračka! A chlápek se otočí a pražským přízvukem se ptá: Co jsi říkal? A Brňák: Pi pomalu, ať Ti nezaskoči!
:mrgreen: něco už jsem o té rivalitě mezi Pražáky a Brňáky slyšela, ale jen teoreticky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
14.1.14 23:23

Třeba moje sousedka je rodilá Pražačka (Skalka a pak Dolní Počernice, nejezdí tam ani bus, totální dědina). A teď bydlí na vesnici, v satelitu. A o každém, kdo není z Prahy, prohlašuje, že je to pitomej buran, sláma mu čouhá z bot a je omezenej a já nevím, co ještě. A je schopná to zaníceně říkat i mně, přestože ji důrazně (a hrdě) upozorňuju, že jsem z dědiny, kde je 120 obyvatel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová