Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Včera jsem uklouzla na zledovatelrm chodníku :/ a na pohotovost sem nesla protože bych tam nedosla
no noha me včera strasne bolela ale dnes už bolest není taková jen se mi všechna bolest přesunula do paty na kterou nejsem naprosto schopna doslapnout
teď k otázce. Muže byt kotník narazeny???
Moc se mi na pohotovost nechce zbytečně ![]()
Už včera jsem se hádali s bandou matek o diagnóze přes net a podle fotky. Ne nikdo to neví a vypadat to může všelijak, ale nikdo jiný než lékař a rtg ti neřekne co to je. Takže místo vypisovat i tady, Mazejj na chiru
Může být naražený, vymknutý nebo naštípnutý, na pohotovost bych šla ona se může i „jen“ posunout šlacha a bez správné fixace a rehabilitace může v budoucnu nadělat problémy. Já musela rozcvičovat posunutou šlachu po výronu kotníku, zjistilo se to, když mě po měsíci začalo bolet koleno.
@Nikulik98 píše:
Včera jsem uklouzla na zledovatelrm chodníku :/ a na pohotovost sem nesla protože bych tam nedoslano noha me včera strasne bolela ale dnes už bolest není taková jen se mi všechna bolest přesunula do paty na kterou nejsem naprosto schopna doslapnout
Moc se mi na pohotovost nechce zbytečně
To me hlava nebere.Jed k doktorovi neni to sranda
Mazej k doktorovi, nikdo ti nepovi co s tim mas, nebo myslis ze mame rentgenove oci? ![]()
Zdraví máme jen jedno, ale i tak se víc a víc lidí léčí přes FB a diskuze, achjo. Naražený je to 100℅, dost možná i naštípnutý, zlomený, vykloubený. Škoda, že jsme ve středověku, kdy nejezdí MHD, taxi nebo rychlá… Počkat, my vlastně nejsme ve středověku! Už bych mazala dávno na chíru, ti všichni co mají nohu v sádře se tam přeci taky nějak dostali, těžko se vznesli a donesl je tam vítr.
Nemyslím to zle, ale ptát se na diagnózu v diskuzi mi přijde jako lenost a pitomost ![]()
@Nikulik98 píše:
Včera jsem uklouzla na zledovatelrm chodníku :/ a na pohotovost sem nesla protože bych tam nedoslano noha me včera strasne bolela ale dnes už bolest není taková jen se mi všechna bolest přesunula do paty na kterou nejsem naprosto schopna doslapnout
Moc se mi na pohotovost nechce zbytečně
no a ty počítáš, že má někdo rentgenový oko?
![]()
jeď k lékaři