Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, dnes jsem byl na hřišti hrát fotbal s kamarádem a když jsem byl v bráně, nezpevnil jsem prsty a měl jsem je volně, tak jsem dostal míčem do ukazováčku a prostředníčku na pravé ruce. Oba dva dost otekly, ale nevím jestli jsou zlomené, nebo jen naražené, v pěst je neohnu, nejspíš kvůli tomu otoku, ale na pohmat mě nebolí. Tak se ptám, jestli to má smysl jít k doktorovi nebo to bude ráno lepší?
@totalni ferda píše:
Zdravím, dnes jsem byl na hřišti hrát fotbal s kamarádem a když jsem byl v bráně, nezpevnil jsem prsty a měl jsem je volně, tak jsem dostal míčem do ukazováčku a prostředníčku na pravé ruce. Oba dva dost otekly, ale nevím jestli jsou zlomené, nebo jen naražené, v pěst je neohnu, nejspíš kvůli tomu otoku, ale na pohmat mě nebolí. Tak se ptám, jestli to má smysl jít k doktorovi nebo to bude ráno lepší?
Tak tezko nekdo bude vedet, jestli to rano bude lepší. Ale doted jsi to neresil, takze na pohotovost se nezen, zajdi rano.
Měla jsem něco podobného, taky od míče. Zlomené to nebylo, ale vyfasovala jsem sádru asi na 14 dní. Pokud to ráno nebude lepší tak bych s tim někam zašla.
Pokud otok nezmizí, jako že si myslím že ne, raději si zajdi ráno na chirurgii, udělají rtg atd.
Naraženinu od míče jsem měla dvakrát a pokaždé mi to dali na dlahu. Určitě zajdi k dr.
Noo, ja takhle mela narazeny malicek od mice a mela jsem mesic sadru, neco bylo zlomene nebo praskle primo v kloubu..ja bych s takovymhle otokem na chirurgii rozhodne sla…narazenina boli, to jo.., ale mam za to, ze takovyhle otok spis ukazuje na neco zavaznejsiho
Tak aktualizuji stav, ty prsty mě sice moc nebolí, ale zespoda jsou po své délce takové namodralé, odpoledne půjdu na rentgen, bohužel ráno jsem nemohl.
@totalni ferda píše:
Tak aktualizuji stav, ty prsty mě sice moc nebolí, ale zespoda jsou po své délce takové namodralé, odpoledne půjdu na rentgen, bohužel ráno jsem nemohl.
Tak co?