Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hlavne klid. Pokud se chova normalne, nezvraci, tak bych to neresila.
Já myslím, že pokud nějak extrémně neplace, nebo se nechová nějak jinak, mělo by to být o. k. Mě se stalo, že v porodnici mi sestřička odnášeli miminko a bouchlo ho dvěma od pokoje, menší dunění, řekla jejda a šla dal
a nic se nestalo
Přidávám fotografií mám docela strach b i dkyz asi to nebyla taková rána malý moc neplakal
@Anonymní píše:
Přidávám fotografií mám docela strach b i dkyz asi to nebyla taková rána malý moc neplakal
Ja myslím že ok, takových bobin ještě bude😀,ale chápu to taky bych měla strach a ptala se😎raděj
Buďte naprosto v klidu, než se ožení, tak se mu to stane tolikrát… a po svatbě se to jen násobí.
@Aquarius79 píše:
Buďte naprosto v klidu, než se ožení, tak se mu to stane tolikrát… a po svatbě se to jen násobí.
Dekuju❤️️
@Aquarius79 přesně, opravdový chlap nepáchá sebevraždu. Opravdový chlap se ožení a umírá pomalou a krutou smrtí dlouhé roky.
@JanaDaR píše:
@Aquarius79 přesně, opravdový chlap nepáchá sebevraždu. Opravdový chlap se ožení a umírá pomalou a krutou smrtí dlouhé roky.
Takové zkušenosti… kolikrát už jste byla vdaná?
@Aquarius79 právě že jednou a pozoruji následky na manželovi.
Ty roky se mnou se na něm jednoznačně podepsaly.
@JanaDaR píše:
@Aquarius79 právě že jednou a pozoruji následky na manželovi.Ty roky se mnou se na něm jednoznačně podepsaly.
Inu měl odvahu, když dobrovolně prohlásil ANO.
Dobrý den můj malý syn 5,5mesice byl u mě na rukou šla jsem zavřít záchod máme supacky a okolo rám dřevěný nějak šel do předu a praštil se do hlavní u čela má tam jen slabé červenou čárku mám to nějak řešit jinak je pořád stejný.