Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ježíš reálně existoval, je to doloženo mnoha spisy, takže nevím, proč by v něj neměl někdo věřit:)
Jinak já mám tyhle věci posunuté jinak, takže já ho neberu moc jako syna ducha svatého v té verzi jak je nám předkládáno církví, přikláním se spíš k jiným civilizacím ![]()
Podle mě z něj nikdo Boha neudělal. Ježíš je Ježíš a Bůh je Bůh. To jsou dvě různé „osoby“. Bůh seslal Ježíše, aby tu šířil jeho myšlenky a víru v Boha.
Sákryš, než to sesmolím, někdo mě předběhne.
Zase budu viset na Obludáriu na FB ![]()
@laducha píše:
To spíš Žižka, ne? Sice jsou moje znalosti dějin chabé, ale Hus byl kněz.
@laducha velikonoce
nanebevzeti jezise neni nikdy, protoze jezis je buh, tedy nebyl do nebe vzat, ale do nebe vstoupil - tedy mame svatek nanebevstoupeni pane - ktery je az za nekolik tydnu po zmrtvychvstani - na uplnem konci velikonoc (kdy ale vetsina nevericich davno nevi, ze nejake velikonoce jeste jsou)
@inthense Ja jsem ateista…ale Vanlce slavim, byl mi tradicne predan rodinou. Chtela byh ale v neco verit… ![]()
@Izzz píše:
Hele, to je fakt prča, co se tu člověk nedozví.![]()
![]()
Ještě, že dcera zatim neumí číst, ztratila by o mně dobré mínění ![]()
@Bibi239 píše:
Verim, ja se vzdycky baim, kdyz se poucui navzaje petilety a trilety, predpokladam, ze tohle je obdobne
@Tofik píše:Podle mě z něj nikdo Boha neudělal. Ježíš je Ježíš a Bůh je Bůh. To jsou dvě různé „osoby“. Bůh seslal Ježíše, aby tu šířil jeho myšlenky a víru v Boha.
@inthense píše:
ano, vlastne umrel neco jako Jan Hus, za vlastni nazory. jestli jsem to teda pochopila spravnea pak si z neho nekdo udelal Boha
Souhlasim ze jeden a jeden. Kdyz nahrali film o Jezisi, tak tam preci castolrat oslavoval Boha?! Ptala jsem se vericiho, ale nedokazal mi odpovedet…
@midlajs ano, take neverim v Boha.Mame v tom tady skoro vsichni hokej
@terinka4444 precti si moji odpoved laduse prosim. ale googlit umis hezky
Kdybys trosku znala NZ, tak bys vedela, ze po svem zmrtvychvstani jeste 40 dni pusobil, nez „na vstoupil na nebe“. Na nebe vzat nebyl, to byla marie - mame nanebevzeti panny marie a nanebevstoupeni pane. Jsou to takove rozdily, ktere zni ateistum banalni, ale pro znaleho velmi vtipne - asi jako kdyz laik pouziva lekarske terminy a nevi, co znamenaji (lekar mi indikoval chripku)