Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@inthense píše:
zapinej knoflicky a je po zahade
jo to me napadlo, ale na to jsem prilis leniva
@Ukulina píše:
Jsem se opravdu pobavila.![]()
@laducha Neboj se, brzo malá bude poučovat tebe, jak to je. Nezapomenu na přednášku neteře o velikonocích, věděla toho ze školy víc než její matka.
Dnes mě šokovalo sdělení v Méďovi Pusíkovi: „Blížily se Vánoce, a to je doba, kdy mají skřítci v Ježíškově dílničce napilno… A proto Ježíšek musel zapřáhnout své soby a zajet na nákup.“ Navíc Ježíšek tam vypadá jako děda Mráz či Santa. Tohle máme číst malým dětem?!
Druhý odstavec je fialový hnus.
@Ukulina píše:
@laducha Neboj se, brzo malá bude poučovat tebe, jak to je. Nezapomenu na přednášku neteře o velikonocích, věděla toho ze školy víc než její matka.
Dnes mě šokovalo sdělení v Méďovi Pusíkovi: „Blížily se Vánoce, a to je doba, kdy mají skřítci v Ježíškově dílničce napilno… A proto Ježíšek musel zapřáhnout své soby a zajet na nákup.“ Navíc Ježíšek tam vypadá jako děda Mráz či Santa. Tohle máme číst malým dětem?!
tak to je husty, to by ten meda letel do kose
to uz detem muzeme rikat o Santovi rovnou
@Ukulina píše:
To je zmatek. ![]()
Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???
CO je duch svatý a kdo otec?
@blecha72 píše:
Druhý odstavec je fialový hnus.
Mě to děsně točí. Už je v papírovém odpadu. Lepší by byl netříděný, ale přece jen mám své zásady!
@SarkaLo píše:
Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???CO je duch svatý a kdo otec?
Toto není třeba chápat, je to dogma. Buď věříte, nebo ne.
A co o jeziskovi jeste nevite, dozvite se zde http://dopisjeziskovi.testujto.cz/
Věřím tomu, že existovala historická postava jménem Ježíš, která mohla dělat něco zajimavého. Nevěřím však na zázraky, zmrtvýchvstání atd.
@beruska9 konečně to tady někdo napsal
já nechtěla být za provokatéra ![]()
@Pudloslava píše:
A co o jeziskovi jeste nevite, dozvite se zde http://dopisjeziskovi.testujto.cz/
JJ, není nad radu od odborníků ![]()
@SarkaLo píše:
Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???CO je duch svatý a kdo otec?
a tomu se prave v katechismu rika „tajemstvi“. pozemstan to nepochopi, radeji o tom moc nepremyslet
@blecha72 Ale myslím, že UFO existuje a mimozemšťani jsou zelení s velkýma očima
![]()
Jeste me napadlo, kdyz je dolozeny Jezisek, pak je dolozeny jeho ukrizovani a ten zbytek je uz pouze o vire?
@SarkaLo píše:
@blecha72 Ale myslím, že UFO existuje a mimozemšťani jsou zelení s velkýma očima![]()
To je vaše věc