Narodil se Ježišek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
11.12.14 21:11
@inthense píše:
zapinej knoflicky a je po zahade :mrgreen:

jo to me napadlo, ale na to jsem prilis leniva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.14 21:13
@Ukulina píše:
Jsem se opravdu pobavila. :lol:

@laducha Neboj se, brzo malá bude poučovat tebe, jak to je. Nezapomenu na přednášku neteře o velikonocích, věděla toho ze školy víc než její matka.

Dnes mě šokovalo sdělení v Méďovi Pusíkovi: „Blížily se Vánoce, a to je doba, kdy mají skřítci v Ježíškově dílničce napilno… A proto Ježíšek musel zapřáhnout své soby a zajet na nákup.“ Navíc Ježíšek tam vypadá jako děda Mráz či Santa. Tohle máme číst malým dětem?! :zed:

Druhý odstavec je fialový hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.12.14 21:13
@Ukulina píše:

@laducha Neboj se, brzo malá bude poučovat tebe, jak to je. Nezapomenu na přednášku neteře o velikonocích, věděla toho ze školy víc než její matka.

Dnes mě šokovalo sdělení v Méďovi Pusíkovi: „Blížily se Vánoce, a to je doba, kdy mají skřítci v Ježíškově dílničce napilno… A proto Ježíšek musel zapřáhnout své soby a zajet na nákup.“ Navíc Ježíšek tam vypadá jako děda Mráz či Santa. Tohle máme číst malým dětem?! :zed:

tak to je husty, to by ten meda letel do kose 8o to uz detem muzeme rikat o Santovi rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
11.12.14 21:14
@Ukulina píše:

To je zmatek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6594

Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???

CO je duch svatý a kdo otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
@blecha72 píše:
Druhý odstavec je fialový hnus.

Mě to děsně točí. Už je v papírovém odpadu. Lepší by byl netříděný, ale přece jen mám své zásady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.14 21:16
@SarkaLo píše:
Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???CO je duch svatý a kdo otec?

Toto není třeba chápat, je to dogma. Buď věříte, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.12.14 21:17

A co o jeziskovi jeste nevite, dozvite se zde http://dopisjeziskovi.testujto.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.12.14 21:18

Věřím tomu, že existovala historická postava jménem Ježíš, která mohla dělat něco zajimavého. Nevěřím však na zázraky, zmrtvýchvstání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.12.14 21:19

@beruska9 konečně to tady někdo napsal :palec: :potlesk: já nechtěla být za provokatéra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
@Pudloslava píše:
A co o jeziskovi jeste nevite, dozvite se zde http://dopisjeziskovi.testujto.cz/

JJ, není nad radu od odborníků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
@SarkaLo píše:
Tak v tom případě nechápu princip boha…je ze tří,,bytostí" - otec, syn (tedy Ježíš???) a duch svatý…a přitom jako celek Bůh???CO je duch svatý a kdo otec?

a tomu se prave v katechismu rika „tajemstvi“. pozemstan to nepochopi, radeji o tom moc nepremyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

@blecha72 Ale myslím, že UFO existuje a mimozemšťani jsou zelení s velkýma očima :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.12.14 21:20

Jeste me napadlo, kdyz je dolozeny Jezisek, pak je dolozeny jeho ukrizovani a ten zbytek je uz pouze o vire?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.14 21:20
@SarkaLo píše:
@blecha72 Ale myslím, že UFO existuje a mimozemšťani jsou zelení s velkýma očima :mrgreen: :lol:

To je vaše věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky