Nárok otce na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
26.2.11 22:14

A Kamčo :-) i se zš máš šanci se uplatnit, když je člověk chytrej dokáže rozjet vlastní firmu aniž by měl nějaké papírové vzdělání vydělá si na tom pár mega a nemusí dosmrti nic dělat :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
26.2.11 22:19
Michaelakkk píše:
A Kamčo :-) i se zš máš šanci se uplatnit, když je člověk chytrej dokáže rozjet vlastní firmu aniž by měl nějaké papírové vzdělání vydělá si na tom pár mega a nemusí dosmrti nic dělat :-)

kolik jich takovejch je?Já neznám ani jednoho pokud nekrade.
To je ale mimo téma.
Zakladatelko držím ti palce a aby vaše neshody neodneslo to maličké. :wink: Nemyslim si že si nevyzrálá. :wink: Když se dokážeš postarat sama,tak si dobrá :potlesk: .To dokáže málokdo a většina by zustala na krku mámě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.2.11 22:29
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
A Kamčo :-) i se zš máš šanci se uplatnit, když je člověk chytrej dokáže rozjet vlastní firmu aniž by měl nějaké papírové vzdělání vydělá si na tom pár mega a nemusí dosmrti nic dělat :-)
To je ale mimo téma.
Zakladatelko držím ti palce a aby vaše neshody neodneslo to maličké. :wink: Nemyslim si že si nevyzrálá. :wink: Když se dokážeš postarat sama,tak si dobrá :potlesk: .To dokáže málokdo a většina by zustala na krku mámě :wink:

Děkujem :kytka: Neříkám, že mi máma nebude pomáhat. Občas samozřejmě pohlídá a poradí :-) Jsem celkem samostatná už pár let. S rodičema jsem poslední dobou spíš jen sdílela domácnost. Máma nás vždycky vedla k tomu, abychom se o sebe uměli sami postarat. A vyplatilo se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.2.11 03:04
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
To je ale mimo téma.

Kamčo, neznáš ani jednoho?
www.sebesta.cz - můj bývalý zaměstnavatel.....
Před rokem 1989 dělal zedníka a elektrikáře na jednom bytovém družstvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 08:59
ejmy píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
To je ale mimo téma.
Zakladatelko držím ti palce a aby vaše neshody neodneslo to maličké. :wink: Nemyslim si že si nevyzrálá. :wink: Když se dokážeš postarat sama,tak si dobrá :potlesk: .To dokáže málokdo a většina by zustala na krku mámě :wink:
Děkujem :kytka: Neříkám, že mi máma nebude pomáhat. Občas samozřejmě pohlídá a poradí :-) Jsem celkem samostatná už pár let. S rodičema jsem poslední dobou spíš jen sdílela domácnost. Máma nás vždycky vedla k tomu, abychom se o sebe uměli sami postarat. A vyplatilo se :wink:

Já se o sebe starala 5 let codila do školy a zároveň do práce s rodiči jsem nezdílela vůbec nic bydlela jsem v jiném městě, taky jsem měla silný kecy, že to bez přítele zvládnu jak finančně tak psychicky, ale bez finanční pomoci našich bych to prostě nezvládla, jelikož od státu nebudeš moc peněz dostávat taky to nebudeš mít snadný a myslím, že si časem řekneš, že to nedáváš. možná máš nějaké peníze ze stavebního spoření, ale to není napořád časem zmizí a co pak? uděláš ted maturitu, ale co s vejškou? to zvládneš bydlet sama, vydělávat peníze starat se o dítě a domácnost a ještě se učit? bez cizí pomoci a finančních prostředků? víš docela by mě zajímalo z čeho budeš žít když si tak úžasně samostatná a s penězma nemáš problém…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
27.2.11 09:00
Jura007 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
To je ale mimo téma.

Můj děda, nedodělal střední kvůli režimu má jen 3 roky naprůmyslovce, v roce 89 koupil starý statek za 300000 rekonstruoval ho a otevřel si stavební firmu, která mu šlapala jak hodinky až do roku 2003 kdy šel do důchodu firmuprodal za 20 mil a má z čeho žít do konce života :-)

• Citovat
  • Upravit
30420
27.2.11 10:07

Ejmy a čím se teda živíš, jestli se můžu zeptat. Rodičům něco na domácnost přispíváš? Já si nedokážu představit, kdybych měla bydlet sama, starat se o dítě a zárověň chodit do práce. Od státu budeš dostávat pár korun a to ti určitě na pokrytí všeho stačit nebude ani náhodou, co když nebudeš moct kojit a prcek bude na UM, ale to není jen to, ale to asi sama víš. Ikdyž já tu tvou situaci nijak optimisticky nevidím, ale držím ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.2.11 10:09
Jura007 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
To je ale mimo téma.

juro a odkud bych ho měla znát :lol: :potlesk: ale díky pobavilo mě to.Já ti zase mužu hodit odkaz na dalších 100 co jen zametaj :lol:

Míšo nojo ale to jsou pak taky topmodelky,dědicové,režim,válka,ale v dnešní době chytrej člověk školu dokončí proto že když bude hledat normální práci o které je tady celou dobu řeč (nevim jestli si četla o jakého chlapa se jedná)tak bez vyučáku nemá šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.2.11 12:11
Januliiik píše:
Ejmy a čím se teda živíš, jestli se můžu zeptat. Rodičům něco na domácnost přispíváš? Já si nedokážu představit, kdybych měla bydlet sama, starat se o dítě a zárověň chodit do práce. Od státu budeš dostávat pár korun a to ti určitě na pokrytí všeho stačit nebude ani náhodou, co když nebudeš moct kojit a prcek bude na UM, ale to není jen to, ale to asi sama víš. Ikdyž já tu tvou situaci nijak optimisticky nevidím, ale držím ti palce

Vůbec nechápu, proč řešítě, jestli to budu finančně zvládat nebo ne. Tyhle věci já mám vyřešené - 4 roky jsme doučovala angličtinu (v čem stále pokračuju a pokračovat budu), čímž jsem si vydělala celkem dost peněz. Šetřila jsme si na vysokou školu, nebo na „horší časy“ a mám přítele, se kterým jsem dost za vodou :wink: A prosím vás, nezačínejte řešit co bude, až spolu nebudem :wink: Já jen chtěla vědět, jak se bránit proti bývalému, jelikož mám strach o dítě - nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 14:33
ejmy píše:
Januliiik píše:
Ejmy a čím se teda živíš, jestli se můžu zeptat. Rodičům něco na domácnost přispíváš? Já si nedokážu představit, kdybych měla bydlet sama, starat se o dítě a zárověň chodit do práce. Od státu budeš dostávat pár korun a to ti určitě na pokrytí všeho stačit nebude ani náhodou, co když nebudeš moct kojit a prcek bude na UM, ale to není jen to, ale to asi sama víš. Ikdyž já tu tvou situaci nijak optimisticky nevidím, ale držím ti palce
Vůbec nechápu, proč řešítě, jestli to budu finančně zvládat nebo ne. Tyhle věci já mám vyřešené - 4 roky jsme doučovala angličtinu (v čem stále pokračuju a pokračovat budu), čímž jsem si vydělala celkem dost peněz. Šetřila jsme si na vysokou školu, nebo na „horší časy“ a mám přítele, se kterým jsem dost za vodou :wink: A prosím vás, nezačínejte řešit co bude, až spolu nebudem :wink: Já jen chtěla vědět, jak se bránit proti bývalému, jelikož mám strach o dítě - nic víc, nic míň.
:roll: tak když máš jinýho tak co řešíš at si tvýho prckaa adoptuje a je to ne… fakt nechápu co chceš slyšet…silácký řeči klasika, jednou možná budeš nerštastná… a ty chlapi docela střídáš… ale mě je to jedno, jen tak uvažuju otěhotnět s jedním po 5 měsících rozejít se s ním a mít hned jinýho paráda :-) ti závidím normálně :D
  • Citovat
  • Upravit
1180
27.2.11 16:00

Michaelo, já nerozumím jedné věci. Chodím sem sporadicky, tak nevím, je-li to tak pořád, ale dnes vidím, jak jsi vůči některým uživatelkám vyložené zlá. Nechápu to, proč si tak strašně pichlavá. Chováš se, jako že si snědla všechnu moudrost světa, jenom ty víš o čem je život, všechno si zažila a ostatní jsou kolem tebe hlupky. Copak pořádně nečteš?? Jestli je někdo z okolí zakladatelky milionář, tak jí to přej, do toho ti nic není. Sama si se tu dnes někde chvástala, že děda má miliony, tak bys mohla nechat ostatní na pokoji. Že je uživatelka nevyzrálá? Ty nejsi o moc starší a už rozhodně ne vyzrálejší, sama si dost mladá, tak buď trochu tolerantnější. Že zakladatelce nevyšel vztah, otěhotněla, má problémy se štítnou žlázou, proto nešla na potrat, to všechno jsou problémy denního života a rozhodně to není důvod se nad někoho neustále povyšovat. Pokud ty si myslíš, že si na rozdíl od jiných vyzrálá, tak se podle toho taky chovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.2.11 17:13

Míšo taky si myslim že po tom co si si zažila ty a že to bylo to nejhorší co jde.By si měla být trochu tolerantnější.Neřeknu kdyby si byla svatá,ale takle je velmi zvláštní že se navážíš do někoho kdo se na dítě těší,umí se o něj postarat atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
27.2.11 17:32

Ahoj, čtu diskusi a musím naprosto souhlasit s Evou.
Michaelo, vídám tě na víc diskusích a opravdu tě nechápu :nevim: Dokážeš být opravdu hodně zlá a neempatická, ale za mě to naprosto vystihla Eva…
Ejmi, souhlasím s holkama, všechny jeho výlevy si schovávej. Myslím že tyhle týpci si jen honí ego a do soudního sporu nepůjde, tím spíš když si to všechno spočítá, a i kdyby, s novorozencem mu rozhodně žádný výrazný styk nepovolí, kor když budeš kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 19:38
Anonymní píše:Také bych mu předvedla, co jaká věcička pro dítě stojí, i kolik stojí těhotenské oblečení, vyčíslila bych mu výživné na tebe na dva roky (řekněme 4 tis. x 24 měsíců), výživné na dítě a výbavičku (2 tis. za dva roky, další dva roky 3 tis., další dva až tři roky 4 tis. a td až do dospělosti. Přibarvila bych mu povinosti a to by v tom byl čert, aby takový inteligent nevzal zpátečku a nezbrzdil své chování. To máš 96 tis. jen na tebe, 264 tis za období, než půjde malé do školy.
Jestli je to tak jak píšeš, musí se toho leknout a ustoupit.
no šlapla si vedle, ale možnosti jsou. nenech se vytočit, vykolejit, to k ničemu nevede. akorát tě to strhne na dno. já tím prošla, je to hrůza, stavět se na vlastní nohy a dneska nemám jistotu, že mi malého přiveze tak jak má, jestli vůbec. protože vyhrožuje stále a stále to nikoho nezajímá, ani sociálku, ani soud, ani policajty.
tak se drž a hlavu vzhůru, ať vidí, že tě neporazí.

:palec:
tak mu předhoď tu kalkulaci a na blbý řečičky tady se vybodni. chraň sebe i malé a jestli máš toho přítele, tak ať se do RL nechá zapsat on, další popření a tahání posoudech - musí se to platit, do toho ten tvůj ex asi nepůjde. když nemaká.
hodně štěstí tobě i prckovi

• Citovat
  • Upravit
Sunar
27.2.11 21:09

Míšo, musím se Tě plně a ve všem zastat a vyjádřit Ti můj souhlas s tvým vyjádřením vůči ejmy.
Ejmy je nevyzrálá mladá holka, která chce zde jen slyšet politování a polichocení. Tato diskuse je její už asi třetí a vždy se stejným tématem. Můj osobní názor - psychicky narušená osoba.
Míšo, děkuji za Tvůj názor, moc se mi líbil. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna