Nasazovací rovnátka

Anonymní
29.4.20 16:30

Nasazovací rovnátka

Dobré odpoledne. Nosila jsem dva roky rovnátka a nosila následně na to nasazovací. Časem se mi ale zuby trochu vrátily, protože jsem je asi po roce přestala nosit. Vím, že je to asi hloupý dotaz, ale jeden zub se mi vrátil, a já znovu našla nasazovací, je to o průser je zkusit zase nosit, byť mi nesedí přes ten jeden zub? Jedna známá je našla třeba po 14 dnech, dala si je do pusy a zuby se jí zase rovnaly do tvaru těch nasazovacích, proto bych ráda vnesla dotaz i zde. Nerada bych si spíš ublížila.
Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
29.4.20 17:18

A proč jsi je přestala nosit? :roll: Znovu na pevno, a pak tyhle plastový… Blbost si dávat rovnátka co máš vytvarovaný na tvoje zuby, když máš jeden už krivej.. :think:

• Citovat
  • Upravit
880
29.4.20 17:24

Musis zajit na ortodoncii at ti udela novy otisk a nova sundavaci rovnatka. v 17 letech se nam tak podarilo pohyb zubu zastavit a vratit na misto bohuzel ve 30 se mi zase zub sune vpred a jdu znova na fixni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.4.20 17:47

Nevím, já bych to radši neriskovala bez konzultace, zuby jsou drahá sranda na takovýhle pokusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.22 09:22

Nasazovací rovnátka

Nevíte co s tím? Vím že bych to měla říct na Ortodoncii, ale bojím se a nechtějí se mi platit nové.
Myslíte, že by to třeba neslo slepit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.