Naše holčička má CMV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.12.15 23:04

Ahoj Iwisko, moc šikovná je malá, super, že jste na tom už tak dobře, ať se daří a moc zdravíčka přeju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.6.17 16:17

Dobrý den, bojujeme s dcerkou nejspíš s cmv. Narodila se vyvolávaně v termínu - měla jsem ještě těhu cukrovku na inzulinu. porodní míry 2820 g a 48 cm, ovšem hlavička 29,5 cm. dělal se utz a ten byl v pořádku. Ve 3 měsících hůr pásla koníky, hlavička pořád malá, proto nás dr poslala na neuro - opět se dělal utz. na další ko na neuro se dělalo eeg. na další ko jsme byli doporučeni na rehabilitace, jelikož se dcera jen přetáčela, tam jsme chodili skoro 2 měsíce potom přesli na vojtovku. sehnali jsme doktora ve fn, co nám udělal komplet testy. vylezl cmv virus, ted se dovyšetřuje a dnes jsme byly na orl a vysel nějak spatně audiodiagram. Dceři bude za 3 dny rok, váží 5650 g, měří 68 cm, hlavička 37 cm. neplazí se, neleze, kam chce tak se dokutálí, případně se vzepře na ruce a nohy a odrazí - to je jediné, kdy se na ruce vzepře. ted čekáme na další výsledky odběrů, ještě já jdu na odběry, potom se bude řešit vyšetření očí a magnetická rezonance a na září jsme objednaní na genetiku a na speciální vyšetření sluchu. Něco určitě slyší, doposud nás nenapadlo že by ne - reaguje na hrací hračky, hudbu.
Pátrám, jak se takové děti vyvíjí, co nás čeká do budoucna, lékaři nejsou schopni nic říci, ani možnosti. Ráda bych si třeba psala s maminkou, která už má takové dítko starší. Moc by mi to pomohlo vědět, jakým směrem se možná budeme dál vyvíjet. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí