Naše svatba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14591
6.8.23 21:24

Já bych opravdu chtěla vidět dva chlapy, kteří se v práci trumfují, kdo bude mít lepší svatbu :mrgreen: Groomzilla :mrgreen: Tak ať ti to přítel doma furt nevypráví, když ví, že tě to akorát naštve, a vyřešeno, ne? On si s kolegou klidně může porovnávat květinovou výzdobu a plánovat menu, když ho to baví. Tyjo to je bizár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24617
6.8.23 21:34
@Pidulka1991 píše:
Proč nesmyslně? Když to tak cítí a chtějí, tak proč ne? Jestli to spis nevadí tady zakladatelce, ze oni budou mít drahou a velkou svatbu a ona ne :think:

No, pro mě to nesmyslné je. Hezká svatba přece není o penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2308
6.8.23 21:35

Je to vase svatba…takze si to nenechej kazit. :D. Kolega se proste vytahuje, asi trochu frajirek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.8.23 21:38

To fakt nechtej vedet, jakou jsme meli svatbu my😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
6.8.23 21:42

Za malou považuji svatbu do 10 lidí a 20 tis, ne mega akci za 100k 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15744
6.8.23 21:46

Z kolegy tvého přítele si nic nedělej.
Chce jen machrovat, že na to má.
Ostatně, příští rok v červnu, to může vypadat úplně jinak. ;)
Láska, která je zpečetěna svatbou, je jen vaším rozhodnutím, jak tento krásný den prožijete.
Počtem hostů se délka ani štěstí v manželství nezaručuje.
Záleží jen na vás dvou.
Přeji, ať se vám vše vydaří podle vašich představ. A hlavně ať jste šťastni a zdrávy v celém vašem společném životě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.8.23 21:50
@Sadman píše:
řekni… i když nejsme kolegové :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21209
6.8.23 21:58

Ja jsem asi stara, protoze o tomto jsem jeste neslysela, aby se chlapi trumfovali svatebnimi hosty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.23 22:03

Jsi pipka, co uvali za svatbu 100 litru, misto abyste jeli na mesic nekam do ciziny…

Kazdou chvili budes pro nekoho pipka. No a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 22:10

Jestli chce kolega vyhodit půl míče za jednodenní party, tak ať si poslouží… radši budu mít svatbu jen s pár opravdu blízkými lidma, než 200 lidí, který se tam přijdou jen najíst… ani bych se na takovou trachtaci nevy…
Jestli chce někdo honosnou a drahou svatbu, tak ať si to užije… a jestli chce mít někdo obyčejnou svatbu s pár lidma, ať si to užije zrovna tak…
I když se svatba dělá pro hosty tak vždycky je to o těch svou, co se berou…

• Citovat
  • Upravit
6445
6.8.23 22:16

Nejak moc neverim tomu, ze dva chlapi se rok predem stengruji, kdo bude mit vetsi svatbu. Ale budiz, i kdyby. Mne prijde hodne i 100k, radeji bych hned po obradu jela na svatebni cestu. Udelej si to jak chces ty a neres ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
6.8.23 22:17
@Freeandwild píše:
Za malou považuji svatbu do 10 lidí a 20 tis, ne mega akci za 100k 8o

No 100 tisic pro 50 lidi, cili 2000 na hlavu zadna mega akce nebude. To bude vse osefovane nejakymi kamarady co zahraji, navari, ucesou, odvozi, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.8.23 22:34
@Sadman píše:

A my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.8.23 22:57

Kašli na ně. Ale teda mám obavu, že se do 100 tisíc při 50 lidech nevlezete. Loni se počítalo 1600,– na hlavu jídlo a pití. Vše je dražší. Cena bude vyšší. Takže to máš dneska částku pouze za hostinu při tolika lidech. Kde máš šaty a jiné záležitosti?
Takže vy budete na nějakých 100-200 tis. A oni dají mnoho násobně víc, když budou mít 200 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
6.8.23 23:52
@Nelel12 píše:
Vykašlala bych se na kecy :D

Já budu mít svatbu za měsíc a budu tam mít 35 lidí max včetně dětí. Je rodina a hodně blízký přátelé…

A čekám, že se vejdu s jídlem a pitím do 20.. doufám!!! :mrgreen:

Víc se mi nechce dát a přijde mi to zbytečný…

Ať si má každej, co chce..za co chce. Absolutně bych se nezaobírala tím, že někdo to bude mít za x tisíc…je to jejich věc, když to chtějí dát, ať dají..hlavně, aby se za rok, dva nerozváděli, protože si nerozumí a našli si jiné partnery… :P

Ten den má být krásný pro ty dva, ne pro ostatní…

Užijte si to dle svého…né dle ostatních..

Nechci ti uplne kazit iluze, ale my meli malou svatbu, 35 lidí, nakup v Makru, catering nam pomohla uvarit/pripravit kámoška bez platby navic, saty z vintedu, prstynky stribrny.
A když tedy odectu pujcovne „sezení“ (ze jsme si pujcovali zidle, stoly, stany, velký gril na plyn, to vy treba nebudete muset), setrili sme na vsem co šlo, protoze se nam taky nechtelo zbytečné utrácet, stejne sme byli na nějakých pětačtyřiceti tisících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný