Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky dobrej nápad
Mě připomíná hyenu prérijní
Ale hlavně jsou hyeny ty lidi,co jí vyhodili
![]()
Jak tu některá psala,že viděla jak někdo na dálnici vyhodil z auta psa,tak se mi před pár lety stalo něco podobnýho.Jedeme autem a najednou vidim na dálnici běhat psa,labradora.Tak jsme v odstavným pruhu zastavili a já ho honila,snažila jsem se ho chytit,aby ho někdo nepřejel.Lidi na mě troubili a volali z auta z okna,mysleli si,že nám pes vyskočil z auta.Nakonec se mi ho nějak podařilo odchytit a odvezli jsme ho do útulku a druhý den jsme mu tam ještě přinesli velkou kost ![]()
eva valoi píše:
S čím myslíte, že to může být šmrnclý?
Na té poslední vypadá že s vlkem ![]()
Ne, dělám si srandu. Fakt vypadá zajímavě.
mahdalka píše:
Holky dobrej nápadMě připomíná hyenu prérijní
![]()
Ale hlavně jsou hyeny ty lidi,co jí vyhodili
![]()
Jak tu některá psala,že viděla jak někdo na dálnici vyhodil z auta psa,tak se mi před pár lety stalo něco podobnýho.Jedeme autem a najednou vidim na dálnici běhat psa,labradora.Tak jsme v odstavným pruhu zastavili a já ho honila,snažila jsem se ho chytit,aby ho někdo nepřejel.Lidi na mě troubili a volali z auta z okna,mysleli si,že nám pes vyskočil z auta.Nakonec se mi ho nějak podařilo odchytit a odvezli jsme ho do útulku a druhý den jsme mu tam ještě přinesli velkou kost
To jsem psala já ![]()
Jinak mě napadla taky hyena
Ale to dělá asi ten kožich a to, jak je hubená.
Tak nakukuju co je tu za novinky.
Fotky jsou to moc pěkné, fenečka viditelně pookřála! Mě zase připomíná českosl.ovčáka- toho měl manžel, když jsme se seznámili, byl úžasný, mazlivý, ale chronický útěkář- pes samozřejmě
.
Taky si myslím, že nakonec skončí u zakladatelky, ale bylo by bezva, kdyby se ozval původní majitel.
Držím palce!! ![]()
eva valoi píše:mikitaa píše:jj, psala jsem tam mail, poslala fotky.
vypada trochu jako kojot![]()
zkusila si toho psa v nouzi kontaktovat? oni rozvesi inzerci vsude…na fb a kde muzou…sleduje je fura lidi…snazi se fakt pomoc…ale stejne si myslim ze uz u vas zustane…ma takovej pohled kterymu se proste neodola…mame doma neco podobnyho
..taky byl strasne skaredej kdyz mi ho prinesli…a ted je to krasnej kus psa
uz ji mas v inzerci v nouzovych psech…slibuji i prevoz do utulku kdyz se nikdo nenajde. tak hodne stesti cubine
![]()
Evi - já když to tak čtu, tak si myslím, že bude v pohodě a hrozně vděčná, že jste se jí ujali, podle toho co čtu, tak ji máš na zahradě, tak by to snad nemusel být takový problém. A to že se musí hlídat děti a pes, tak nikdy nevíš co ti udělá ten vlastní, kterýho máš od štěněte, teda zkušenosti s tím nemám, ale když byl mladej malej a já měla předchozí dva psy, tak bych je samotný fakt nenechala, jenom proto, že byli dřív než on a šlo to taky si zvykli! Držím palce ať to dopadne pro vás a pro ni jak nejlíp to půjde!
eva valoi píše:
Včera když jsme se vrátili domů, tak nás vítala, jak kdyby byla naše. Pak jsme šli k sousedce a ona celou dobu seděla u plotu a čekala na nás. Pak jsem pro ni šla, abych ji ukázala sousedovi a ona, když jsme šli zpátky, tak furt běhala od jednoho k druhýmu, aby se náhodou někdo ze smečky neztratil a všechny nás dovedla v pořádku domů.
Mě tak se*e, že si ji nemůžu vzít
, ale ještě tak rok, než se upraví kolem baráku a udělá ten pitomý plot, musela by být uvázaná nebo zavřená a to zas nechci, snad se najde někdo, kdo si ji vezme /nechá
/
Zdravím všechny dolouskala sem diskuzi až do konce a dle mého názoru a zkušeností fenka za týden a ani za dva se nedostane to tak špatného výživového stavu. Do takového stavu se dostane po více jak měsíci neli dvou a déle. Pokud by fenka byla vyloženě zlá tak by se nenechala ani vykoupat a ani vyčesat, nehlídala by členy rodiny a podobně. Co se týká strachu zakladatelky o své děti je to pochopitelné a velmi běžné. Ovšem myslím že už by se projevil náznak určité nesnášenlivosti vůči dětem a i k dospělím by se nechovala tak důvěřivě až mazlivě. Z mých zkušeností může na dítě i zaútočit pes který si v životě ničím zlím neprošel jako pejsem který byl týraný. Já sama sem byla v 5letech pokousaný dogou která byla řádně vychovávaná a majitelé ji měli od štěněte. Jinak jakékoliv zvířátko od pejska, kočičky až po koně je vděčnější pokud mu někdo pomlůže z bolu než zvířátko vychované a rozmazlované sama jsem doma měla od týraného koně po psa a rozdíl mezi nimi a netýranými byl velký. Pokud pejsek najde důvěru ve vás pochybuji že by zaútočil na vás i děti. Samozdřejmě pejska nechat co v nejkratším čase prohlédnout veterinářem a zabezpečit vše potřebné k jeho spokojenosti. Jinak přeji ať si pejsek najde brzo domov a pokud zůstane u zakladatelky přeji jí aby našla ve svém naleziteli oporu a dobrého hlídače
![]()
fytypaldy píše:
Zdravím všechny dolouskala sem diskuzi až do konce a dle mého názoru a zkušeností fenka za týden a ani za dva se nedostane to tak špatného výživového stavu. Do takového stavu se dostane po více jak měsíci neli dvou a déle. Pokud by fenka byla vyloženě zlá tak by se nenechala ani vykoupat a ani vyčesat, nehlídala by členy rodiny a podobně. Co se týká strachu zakladatelky o své děti je to pochopitelné a velmi běžné. Ovšem myslím že už by se projevil náznak určité nesnášenlivosti vůči dětem a i k dospělím by se nechovala tak důvěřivě až mazlivě. Z mých zkušeností může na dítě i zaútočit pes který si v životě ničím zlím neprošel jako pejsem který byl týraný. Já sama sem byla v 5letech pokousaný dogou která byla řádně vychovávaná a majitelé ji měli od štěněte. Jinak jakékoliv zvířátko od pejska, kočičky až po koně je vděčnější pokud mu někdo pomlůže z bolu než zvířátko vychované a rozmazlované sama jsem doma měla od týraného koně po psa a rozdíl mezi nimi a netýranými byl velký. Pokud pejsek najde důvěru ve vás pochybuji že by zaútočil na vás i děti. Samozdřejmě pejska nechat co v nejkratším čase prohlédnout veterinářem a zabezpečit vše potřebné k jeho spokojenosti. Jinak přeji ať si pejsek najde brzo domov a pokud zůstane u zakladatelky přeji jí aby našla ve svém naleziteli oporu a dobrého hlídače![]()
Přesně tak. Určitě se o ni nikdo nestaral aspoň ty 3-4 měsíce možná dýl. Podle vyhublosti a té srsti. Když se někdy dívám na zvířecí policii z USA, tak tam ty nalezený psy, o který se nikdo nepřihlásí, zkouší, jestli jsou vhodný do adopce. Pokud se teda nechala umýt a učesat, tak agresivní není a ještě zkouší jestli na člověka vrčí, pokud mu vemou nebo posunou misku se žrádlem. Je fakt, že týraní psi jsou pak vděčnější člověku, který ho zachrání. ![]()
Evi,já tý krasavici držím palce-koukám,jak se do vás úplně zamilovala a jaksi rychle zvykla
To mě úplnědojímá.Taky bych řekla,že nebude zlá ani agresivní,spíš vděčná a může z ní býtdobrá kamarádka.Jsem zvědavá,co řekne veterinář a dcera ![]()