Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
prosím o radu, kde nechat nastřelit naušnice miminku v Brně. Naše Eliška má už téměř 9 měsíců a já bych jí naušničky chtěla dopřát. Nerada bych ale, aby jí neodborným propíchnutím/nastřelením narušili třeba některý z aku bodů. Jaké máte s nastřelováním zkušenosti?
Máme chlapečky, takže to neřešíme. Naše pediatrička ale nastřeluje a to i dětem, které k ní nechodí. Stojí to myslím 150 kč+naušnice. Ségra s holčičkou u ní byla a prý bylo vše o.k.
MUDr. Nováková
Langrova 4
Brno - Slatina
Prosím maminky, jestli neznají dětskou doktorku, která nastřeluje naušničky v Brně-Líšni
Ahoj,
myslim, ze kdyz zajdes na polikliniku na Hornikove a poptas se u kterekol doktorky, tak uspejes ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde si nechat v Brně nastřelit naušnice jako dospělák?
Naušnice jsem mívala, pak jsem je přestalanosit, ale teď jsem jedny dostala (a před x rokama taky), tak jsem se rozhodla si je nechat zase nastřelit… Nechce se mi do kosmetických salónu, chtěla bych jít někam k doktorovi, ale nějak se mi nedaří nic najít… Díky moc za odpovědi ![]()
My byly s dcerkou na poliklinice na vinohradech u dětské doktorky-Mudr. Menčíková a má i mastičku na umrtvení, což bylo super ![]()
@eetel píše:
My byly s dcerkou na poliklinice na vinohradech u dětské doktorky-Mudr. Menčíková a má i mastičku na umrtvení, což bylo super
Jenže dětská by mě asi nevzala…
![]()
@kate02 A proč ne? vždyt to je jen nastřelení, otázka asi 3 minut. je to pro ně výdělek
Nikde se neregistruješ, nezapisuješ, takže je to šumák, komu to píchají…mmch-dělá i piercing, takže pochybuju, že to dělá dětem ![]()
@eetel píše:
@kate02 A proč ne? vždyt to je jen nastřelení, otázka asi 3 minut. je to pro ně výdělekNikde se neregistruješ, nezapisuješ, takže je to šumák, komu to píchají…mmch-dělá i piercing, takže pochybuju, že to dělá dětem
tak puberťákům…
no zkusím zavolat a poptat se ![]()
Ahoj holky, tak po přečtení diskuze jsem klikla na odkaz kosmetika Humpolíková, říkala jsem si třeba se nám dostane takové péče jako psala barčatěhulka:-) Paní psala, že nastřelení u ní nebolí, protože používá anestetika. Je to kosmetička a zdravotní sestra, tak jsem si říkala super, navíc cena 600,– Kč, jsem si myslela, že za tu cenu to bude něco extra:-) a taky že bylo! Paní byla do telefonu milá, domluvily jsme se na 14:30 to prý na nás bude mít dost času:-)dorazily jsme 14:15, paní si malou posadila na lehátko, namazala ouška, udělala tečky a než jsem se otočila, už jí šla náušničky nastřelovat, vůbec nenechala tu mastičku zapůsobit, nastřelila první a dcera začala plakat, že už druhou nechce…vzala jsem ji tedy na klín že jí nastřelí druhou, ale když už měla pistolku u ucha někdo zazvonil a paní šla otevřít…přišla nějaká paní v čase, kdy jsme teprve měli přijít my. Takže, vůbec na nás neměla dost času, jednu náušničku nastřelila nakřivo, anestetika vůbec nenechala zapůsobit, vzala si 600,– Kč a my jsme šli s pláčem domů, protože jsem dceři slíbila, že to nebude bolet! Mě se chtělo brečet taky, protože jsem se v tom šoku ani nezmohla na to, něco paní říct!
Takže aspoň varování pro jiné maminky které by se k paní Humpolíkové náhodou chystali! NEDOPORUČUJEME!!!
@verel Tak já jsem oboum dcerám nechala nastřelit naušnice u mudr. Jeleníkové, sídlí vedle Bílého domu na ulici Marešova 8,telefon najdete na netu, je moc šikovná, napřed nám dala mastičku, kterou jsme nechaly hodinu působit a nastřelila naušnice, stálo to 400,–kč a naušničky byly již v ceně a mohly jste vybrat z asi 20 druhů, doporučuji, je šikovná.
Ahoj, obnovuji diskusi. Nemate nekdo doporuceni, kde nechat nastrelit nausnice rocni dceri? Idealne se super pristupem a aby to bylo dobre. Byli jsme na nastreleni ve 4mesicich a doktorka to nastrelila spatne. Nechavali jsme zarust a od te doby jsem nemela odvahu nekam jit ![]()
Ahoj
také bych ráda obnovila diskuzi. Nějaký tip na kvalitní pracoviště? Máme půlroční dceru.
@Weki jednou za čas jezdí Brna Mgr. Šperlová
https://www.nastrelovani-nausnic.cz/…ausnic-brno/
Mám s ní zkušenost z Prahy a mohu jen doporučit.