NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
7.11.13 19:49

@popina máme tam být na 8 hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.11.13 19:53

@xsaleen ahojky.. koukám nová dušička… držím tě moc palečky jako všem tady, aby se vám zadřilo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.11.13 20:02

Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? O miminko se snažíme od června minulého roku a dnes jsme byli na první konzultaci v Natalartu. Dostali jsme pana dr Bouše a zdá se mi být moc sympatický a hodný, mluvil celou dobu v klidu a vše mi do podrobna vysvětlil. Já mám PCO a přítel spermiogram až na maličko sníženou pohyblivost dobrý. Doktor říkal, že vzhledem k mému věku zkusíme párkrát IUI a když se to nepodaří tak IVF. Taky mi doporučil pít INOFOLIC, tak jsem si ho hned koupila a tady jsem se na něj dočetla samé dobré recenze, tak uvidíme snad i nám pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.11.13 20:06

@pajisek90 čauves, vítám tě tady. Kdy jdeš na první IUI?

• Citovat
  • Upravit
610
7.11.13 20:08

Vítám nově příchozí, konečně se to tu trochu rozjelo.

Já se rozjíždím taky, dnes k Decapeptylu přidávám Puregon a Fraxiparin. V úterý kontrola, jestli a jak tam folíci rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.11.13 20:09

To mi ještě neřekli. Teďka jsem dostala duphaston jelikož už bych měla teď každou chvíli dostat MS, ale doktor říkal, že se ve mně vůbec nic neděje, tak proto, Až to prý dostanu tak mám přijít na krev a pak se uvidí. Tak možná už ten další cyklus. A ty už máš IUI za sebou? Promiň možná jsi to někde psala, ale nepročítala jsem celou doskuzi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.11.13 20:10

@pajisek90 Ahoj vítej..
to máš celkem dobrou prognozu PCO se dá dobře zvládnout a spermio máte také super…věřím, že se vám brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.11.13 20:11

@Kriplice super tak ty už to také rozjíždíš.. tak pfuj, pfuj, pfuj ať reaguješ tak jak máš… hodně štětsíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.11.13 20:12
@Adenka84 píše:
@pajisek90 Ahoj vítej..
to máš celkem dobrou prognozu PCO se dá dobře zvládnout a spermio máte také super…věřím, že se vám brzy zadaří :)

Já právě vůbec nevím jak se PCO zvládá. A co je u vás za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.11.13 20:13

@Kriplice Určitě jich tam bude dost a minimálně jeden bude ten pravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.11.13 20:15
@pajisek90 píše:
To mi ještě neřekli. Teďka jsem dostala duphaston jelikož už bych měla teď každou chvíli dostat MS, ale doktor říkal, že se ve mně vůbec nic neděje, tak proto, Až to prý dostanu tak mám přijít na krev a pak se uvidí. Tak možná už ten další cyklus. A ty už máš IUI za sebou? Promiň možná jsi to někde psala, ale nepročítala jsem celou doskuzi :oops:

tak to možná půjdeš už další cyklus na IUI. My taky byli hnedka. Ti bude svištěť :-)

Nahoře v diskuzi si zapni podpisy a tam uvidíš metříky a různé popisky co má kdo za sebou :palec:

• Citovat
  • Upravit
popina
7.11.13 20:16
@Kriplice píše:
Vítám nově příchozí, konečně se to tu trochu rozjelo.Já se rozjíždím taky, dnes k Decapeptylu přidávám Puregon a Fraxiparin. V úterý kontrola, jestli a jak tam folíci rostou.

tyvogo, to budeš hezky napřed. Já si jdu zítra pro stimulanty. Pak písnu jestli mam Gonal nebo Puregon :hug:

• Citovat
  • Upravit
2611
7.11.13 20:19

@popina Jé už jsem si to zapla nikdy jsem si nevšimla, že to tady je :) Tak tebe teďka čeká 2 IVF? To ti držím palce a tentokrát to určitě vyjde a nadělíš si pod stromeček ten nejkrásnější dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.11.13 20:19

@pajisek90 PCO se dá zvládnout právě třeba i tím Duphastonem… u mě na PCO zabral do 2 měsíců a upravil mě krásně i cyklus..
u mě problém, že mám na začátku pochvy jakýsi bacil a příliš kyselé prostředí, které spermie ihned zlikviduje nemají šanci se dostat tam kam mají..vyléčit to nejde poze zaléčit a to ATB.. což je nemožné, je každý měsíc užívat.. pak mě nedozrávají vajíčka..
první dceruška se nám podařila také díky Natu.. po dlouhých 4 letech… na 3. pokus IVF - ICSI to co jsme podstupovali ještě před tím nepočítám.. byl to běh na dlouhou trať, ale vyplatil se… doufáme, že druhátko si k nám cestu najde mnohem dříve… tělo po porodu si docela dává říct.. uvidíme… zíttra mě čeká kontrolní UTZ a když bude vše OK bude zítra i IUI.. (inseminace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.11.13 20:21
@pajisek90 píše:
@popina Jé už jsem si to zapla nikdy jsem si nevšimla, že to tady je :) Tak tebe teďka čeká 2 IVF? To ti držím palce a tentokrát to určitě vyjde a nadělíš si pod stromeček ten nejkrásnější dárek :kytka:

o tom žádná!! Myslím, že letošní Vánoce budou veselé i bez vína :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí