Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka No jaksi v tom procesu jsem už víc jak 3 týdny.
Do rána se břicho zlepšilo, ale vyčůrat se je pořád problém jak to bolí. Holt jsem dobrá nosnice.
@popina Nejdeš dnes na OPU ty? Jestli se nepletu, tak se těším na tvoje zprávy.
Holky díky.. jsem v pohodě.. nehroutím se z toho.. byl to první pokus…co sjem mohla od toho čekat? vím jaká byla cesta za prvním dítkem nemohu čekat, že to bude tentokrát snažší… i když na zázraky věřím..
@Adenka84 Jsi statečná holka. Budu ti držet pěsti do dalšího boje. ![]()
@Kriplice díiky moc..
tobě držím moc a moc palečky ať IVF tentoktát vyjde..zásobu vajíček máš krásnou.. věřím, že mezi nimi se najde alespoň pár co jsou výborné kvality a u tebe se zvrtají a nepusí se dřív jak za 9. měsíců.. hodně štěstí..
@Adenka84 dík, jsi hodná. Budeme si držet pěsti pro štěstí obě navzájem. ![]()
@Kriplice Ahoj, jojo., Už jsem doma. odebrali 11 vajíček a z toho 7 zralých. Takže žádný šlágr. MAnžel má opět jen 1% morfologicky normálních spermií. Achjo ![]()
@popina 7 stačí. Navíc třeba ještě nějaká dozrají, aspoň u mě to minule bylo. A špatné spermio vyřeší ICSi. To bude dobrý, neboj. Držím pěstičky, dopadne to nám oběma. Kdo tam dnes byl?
@Kriplice hele, ale oni nenechávají dozrávat ne? Alespoň minule nenechávali. No a špatné spermio vyřeší icsi, ale nebyreší to že mají špatnou morfologii. I minule mi to říkala.
@Adenka84 achjo!!! Grrr. Držím palce na další pokus