Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina No, mě posledně nechali dozrát, měla jsem je nezralá jen trošku. Ale stejně mi to nepomohlo, embrouši byli moc´pomalí. To s tou morfologií mě mrzí, ale oni najdou ty dobré.
Ahojky dneska jsem si byla pro antibiotika a byl tam Rokyta. Ten je opravdu moc fajn
Souhlasím s Popinou, Rokyta je super.
@popina Jak se mají embryjka? Už jsi volala? Mooooc ti držím pěsti.
Dnes jsem tam volala a ptala se jak jsou na tom ty naše. Drží se prďolky
, vypadá to poprvé na prodlouženou kultivaci, mám volat ještě v sobotu. ![]()
@Kriplice to je super!!! KOlik jich máš??
Mě se oplodnilo všech 7. Tak jim držím palce!! Doufejme, že taky vydrží do PK
@popina ty jo, to je super!
Včera jsi měla velký strach. Já ho měla v noci taky, normálně jsem bulela, že nám všechny pomřou. Byla jsem tak nadšená, že jsem se nezeptala, kolik jich je. říkala ale, že většina a tentokrát nemají zpoždění ve vývoji. ![]()
Moc držím pěsti!
@Kriplice přesně jak píšes!! Byla jsem z toho hodně špatná a přestala věřit. Teď se mi víra a naděje zase navrací. Achjo, je to peklo ![]()
@Kriplice měla jsem Boušeho, doporučená metoda byla IVF a ICSI že IUI by nemělo smysl
vzal mi krev, udělal kultivaci, utz
v po jde chlap na krev, v čt na spermio, a pokud by to klaplo, tak od příští soboty začnu stimulovat
Ahoj holky,
moc vám všem držím palečky… @popina 7 op=lodněných embrií je naprsto ideální to je krása.. můžeš být na své výsledky. pyšná… holky doporučuji vám určitě jít do AH… určitě s evypaltí do něj investovat.. já bych si už nikdy embria bez AH nenechala zavést..
jinak souhlasím, že Mudr Rokyta je ten nej a nej a nej… a aby ne když od něj máme Marušku
samosebou velikánské díky embryložce ta ja valstně ten nejdůležitěšjí článek v úspěchu… jinak Mudr Bouše je taky skvělý na tyhle dva pány Mudry nedám dopustit… @xsaleen no jasně u vás IUI je vážně úplně zbytečné zkoušet… držím paleky na IVf ať skvěle zvládneš stimulku a máš krásnou úrodičku..
já si zítra ráno jedu pro receptík a v prosinci jdem do dašlího IUI a když ani to nevyjde tak po Novém roce jdem do IVF.. penízky mám už našetřené + budou Vánoce takže finance máme už vážně vyřešené.. což byl pro mě velký oříšek..no uvidíem jaks e věci vyvrbí.. každopádně tomu opět jak jinak věříma věřím, že se zadaří mnohem dříve než tomu bylo u Marušky..