NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
15.11.13 07:32
@kapyka píše:
@pajisek90 a co je pregnyl?

Pregnyl je vlastně HCG (těhotenský hormon), díky němuž lze vyvolat ovulaci téměř přesně na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.11.13 09:05

@Adenka84 tak to nám na ty líný plavajzníky asi moc nepomůže.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
15.11.13 10:03

@xsaleen pokud je tvůj cyklus v pořádku určitě tě nebudou zbytečně zatěžovat hormonální léčbou a ukusí u vás IUi v přirozeném cyklu a co se týče spermií.. přesně nevím jaký máte problém jaký druch spermiogramu byl tvému partnerovi zjištěn…
nám na zlepšení spermiogramu byl doporučen ENERGYMAN od swisu.. manžel od dedneška začíná opět zobat.. před 3 lety se do 2 měsíců spermiogram, díky jemu srovnal do úplného normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
15.11.13 10:04

@xsaleen zde máš druhy spermiogramu.. tak jukni jak na tom jste

Normální hodnota

Oligozoospermie: Nižší počet spermií než je stanovená norma (nižší než 20 milionů spermií na jeden ml)

Astenozoospermie: Snížená pohyblivost spermií

Oligoastenozoospermie: Menší počet a snížená pohyblivost spermií

Teratoozoospermie: Normální počet tvarově nevyhovujících spermií

Astenoteratozoospermie: Spermie jsou tvarově neodpovídající normě a zároveň jsou méně pohyblivé

Oligoastenoteratozoospermie: Spermie jsou v menším počtu, tvarově neodpovídají normě a jejich pohyblivost je významně omezená

Pyospermie: Přítomnost bílých krvinek ve spermatu (příznak zánětu)

Nekrospermie: Spermie jsou ve spermatu mrtvé (norma 75 procent živých spermií)

Aspermie: Nepřítomnost spermií v ejakulátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.11.13 10:05

@Adenka84 jo energyman je nejlepší. Manžel ho taky bere už 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
4044
15.11.13 10:10

@xsaleen jukni ještě sem je to tam pěkně rozepsané i pro laiky.. http://www.orift.com/…ermiogram-33
@popina jo za nás je to osvědčený vitamínek.. sice dražší, ale vyplatí se a to je důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.11.13 10:16

Holky jak vám bylo po tom cetrotide?? Mě je dneska na blití jako prase. Sedím v práci a přemýšlím kdy půjdu vrhnout :-( Takhle se 4 hodin nedožiju :(

• Citovat
  • Upravit
4044
15.11.13 10:22

@popina ahoj.. špatně mě nebylo po žádném léku a už vůbec ne po injekci… jen mě po tom Cetrotide svědělo břicho a měla jsem v místě v pichu líívanec.. ale o tom píšou v příbalovém létáku, že se to může vyskytnout.. jinak žádný nežádoucí účinek jsem nikdy neměla.. jen když jsem polykala utrogestan, vždy před ET tak to mě bylo po něm těžko do žaludku a byla jsem unavená a ospalá.. jiank vážně nikdy nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.11.13 12:58

@Adenka84 energy man taky máme,
no má malí počet, má jen 3mil/ml, a non progresivní tudíž neplavou vůbec vpřed, bud jsou na místě, či se mrskají v kruhu.. takže to tam asi nedojdou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
15.11.13 19:09

@xsaleen v tom případě je u vás IUI absolutně zybtečné podstupovat to půjdete rovnou do IUI… ICSI a pravděpodobně vám navrhnou i PCSI v Natu už ho též nabízí, a le musíš si připlatit za něj 7 500 kč… ve vašem případě bych, a le do IVF bez PCSI nešla..myslím, že vám to sami nabídnou a pořádně vysvětlí..

PCSI je to, že do embria vpraví tu nejlepší tu nejpohyblivější spermii..to je zásadní rozdíl mezi ICSI a PCSI.. u ISCI vezmou jakoukoliv spermi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.11.13 19:13

@Adenka84 díky za objasnění, on počet živích má v normě, nejsou ani degenerované či jinak poškozené, jen se prostě nehejbou mrchoni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
15.11.13 19:30

@xsaleen jo jasně chápu, ale i tak je u vás IUI zbytečné.. IVF to určitě jistí neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.11.13 20:09

@Adenka84 proto jsem se ptala, kam se to dává při IUI aby to nebyl zbytečný cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
15.11.13 22:54

Tak v úterý budu mít OPU. Mám asi 20 folíků, uvidíme, jak budou vejce zralá. Sliznice je vysoká dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
17.11.13 14:18

@Kriplice jůůů paráda!!! Zítra jdu na další UTZ a dozvím se jestli OPU ve středu nebo ve čtvrtek :-D Tak budeme čekat spolu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex