Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já jdu v úterý na ultrzvuk přeju MS a dostanu léky na stimulaci vaječníku na IUI. Vůbec nevím jak je to možný ale dostala sem ms dneska
. Nevíte co se mnou v ut udělají?
No já tam v úterý jedu tak uvidim, asi miultrazvuk ne udělají, ale říct mico dál můžou, ne?
@kapyka zkus tam zavolat, ať nejedeš zbytečně. Jestli to máš 20km tak to je asi jedno. Já to mám dál, tak bych volala.
@Kriplice mám to 50 km, stejně tam musím pro výsledky a pro nějaký recept na růst vajíček. Tak uvidim co ki řeknou.
Tak jsem dostala clostibegit a příští ČT na ultrazvuk, jestli rostou vajíčka a pak IUI ![]()
Ahojky holky
jakpak se všechny máte? Já jedu zítra do Natu na krev a vyzvednout si recept na antibiotika, při kultivaci mi zjistili zánět. A to jdu v pátek na maturak, tak nebudu moci pít ![]()
@kapyka je ty se máš, ze už půjdeš na IUI brzy. To já si vzhledem k zánětu ještě počkám. Doufám, že se zadaří a letos budeš slavit Silvestra tak maximálně s rychlíma špuntama ![]()
@pajisek90 ajaj, tak s tím pitím mi to mrzí. Ale zase budeš zdravá!! JInak bys o tom zánětu ani nevěděla ![]()
@popina @pajisek90 hlky snad zareaguju, moc tomu nevěřím, ze by to šlo takhl rychle ale SND ano ![]()
@popina @pajisek90 hlky snad zareaguju, moc tomu nevěřím, ze by to šlo takhl rychle ale SND ano ![]()
Tak určitě jsem ráda, že to vím teď
Alespoň pak budu zdravá. Akorád mám teď zase strach jak vyjde ta krev. @kapyka Musíš věřit a uvidíš, že to vyjde ![]()
Ahoj holky,
držím vám mco všem palečky jak na OPU a ET tak i na IUI.
mě dnse etda mrcha dorazila v plném proudu, takže IUI nevyšlo.. jdem do dalšího pokus hedn v prosinci s podporou clostíku..