Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina aha, já mám Leidena, tak jsem myslela, že to je k tomu.. ![]()
protože na hematologii mi řekla, že to nemám tak závažné a pokud otěhotním, tak abych přišla až kolem 20tt
Tak jdu na ET zítra. Je tam jen jedno dobré embryo a pak jedno taky trošku lepší. Zbytek špatný. Přenášet se bude pravděpodobně jen jedno. Dr. říkala, že se rozhodneme zítra jak to bude vypadat, ale že budou rádi, když vůbec to jedno vyberou ![]()
@popina oni to ví, že to mám, dávala jsem jim tam zprávy kvůli tomu..
nevěděla jsem, že to dělají automaticky.. ![]()
to mě mrzí, ale i jedna může dělat zázraky..
a bude z tebe pyšná těhulka..budu ti zítra držet palce
@popina Ty jo, to mě mrzí. Ale bude tam jeden skvělý bojovník, co to nevzdá 9 měsíců. Myslím na tebe, bude to dobrý. ![]()
@popina nic nevzdávej.. mě vždy také embryoložka vším staršila.. raději nás připravujou už předem na horší variantu.. ale ještě to nic neznamená i jeden bobek se dokáže zavrtat a udělat tě šťastnou maminkou..na zítra moc držím palečky..
já byla v natu dnes.. nebyla tam ani noha.. od neděle zobu clostík. kontrolní utz 2.12.
@xsaleen já po Et vždy píchala fargmín… vždy jen do těhu testu a když jsem pak oěthotněla tak jsem ho píchala do 12. týdne těhotenství
@Adenka84 děkuju moc. Holky, byla jsem vystrašená poměrně hodně. ALe teď si to tak nějak sedá ![]()
@popina jasně neboj to bude Ok.. já se vždy také úplně děsila těch telefonátu do laborky.. to byli vždy taková muka..
zítra vše dobře dopadne.. ![]()
@Adenka84 mě řek, že to budu píchat asi po celou dobu a ještě 6ti nedělí
doplácí se něco za něj?
Holky, máte někdo mrazáčky? uvažujeme, jestli do toho jít a tím pádem si šetřit pokusy.. teda, pokud budou schopný.. jaká je vaše zkušenost s tím?
@xsaleen Já s tím teda zkušenosti nemám, páč nikdy nic do mrazáku nebylo, ale určitě jsem pro!!! Pokud budou tak do toho jdi. Ušetříš tím spousty peněz a hlavně šetříš tělo.
@xsaleen Souhlasím s Popinou. Pokud něco do mrazáku bude, tak určitě zamrazíme. KET (transfer mražených) je pak hodně jednoduchý. Žádné injekce, žádná narkóza, žádný hyperstimulák…
@Kriplice ještě nevím. Za půl hoďky si volám jak na tom jsou.