Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adenka84 no mě nějak nedošlo, že ty hormony to zblbnou.. ![]()
tak dá se poznat jestli se zadařilo i bez testu..
@xsaleen s tímhle neporadím.. u mě testování bylo a je vždy tabu..nikdy jsme se do testování dříve než za 14 po ET nechystala.. nebyla na to odvahu… testovala jsem vždy ráno před odjezedem do Natu…
znám holky co už testovali 8 den po ET // sice měli, ale ty jim pak vymizeli.. jejich radost a nadšení bylo předčasné… co vím tak pozitivní tets může ovlivnit Pregnyl.. takež raději tetsovat o něco později.. pokud je emnses parvidelná tak dříve než v den vynechání bych do to nešla.. je to zbytečné..
@Adenka84 jj ms jsem měla pravidelnou.. mě nedošlo, že budu brát pregnyl a to je jako HCG takže bych měla teplotu vysokou..
škoda, jsem mohla mít trošku představu.. pro mě hrozná představa čekat 14dní
ale i tak, při mích cyklech 33 dní to bude extra rychlé..
jinak ten test ti dělají i tam? Aspon v těch papírech něco podobného píšou.. že pacientka se dostaví na těhotenský test
@xsaleen pregnyl většinou mají ty co jdou na IUI.. při IVF jsem ho nikdy neměla… to byl jen příklad..
klasický těhu test jsi uděláš doma.. do natu pak jedeš na náběry HCG.. ať už máš tets pozitivní nebo ne… tak nebo tak ho naberou…
no to čekání na výsledek je vždy to nejhorší…ale bez toho se to bohužel neobejde..
@Adenka84 já měla pregnyl i u IVF. Je jedno jestli ti dají pregnyl nebo Ovitrelle. účinek je stejný. Hlavní je, že na Pregnyl se nedoplácí ![]()
@popina aha tak já měla vždy to Ovitrille…
vím, že za Pregnyl se nic neplatí..
@Adenka84 on má prej často výpadky. Jsem ráda, že teď ho zrovna měli a stálo mi to jen 30 kaček za recept ![]()
@popina jo já ho teď při IUI měla také.. ![]()
tak jsme se doslechla, že se bude Natalart stěhovat během Vánočních svátků…
kéž by se nád zadařilo teď prosinci a my už nemuseli po Novém roce jezidt do nového prostředí…moc se mě do toho nechce…kéž nám to všem vyšlo.. ![]()
@Adenka84 to jo. Taky se mi nechce dojíždět až k Olympii. Tady to mám tramvají z práce kousek a do Černic to je dálka ![]()
@popina o dojíždění mě nejde.. pro nás by to bylo zase blyžší..
ale nemám ráda nová prostředí…tady jsem už prostě zvyklá…no ale co naděláme.. když to nevyjde nic jiného nám nezbyde.. naštětsí personál zůstává stejný a to je důležité..
Ahoj, tak si představte, mám u sebe 2 prcky. Jsou jediní, co z 18 oplodněných zbyli. Jeden je blastocysta, která byla s nepravidelným vývojem (z nekompaktující moruly byla do rána blasta)a druhá je kompaktní morula-ta by už dnes měla být blastocysta. Takže do sněhu nic nezbylo. Držte mi, prosím dál pěsti, ať máme štěstí.
Je to síla, ale aspoň jsem si ušetřila spoustu peněz za KETy, protože 3 den, kdy je normální transfer jich bylo vhodných 10.
@Kriplice držím palečky… náhodou máš moc krásné výsledky.. to prostě musí klapnout ![]()
@Adenka84 Moc díky, drž mi, prosím raději pěsti, to přináší víc štěstí. ![]()