Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kriplice taky si říkám, že máš testovat nějak dlouho
jsem myslela, že se testuje po 14dnech..někdo teda i dřív.. tohle je ale ofiko ![]()
@Kriplice řiď se podle toho co ti řekli v natu…
já tedy na krev vždy jezdila přesně 14 dní od ET… ale ehle pokud ti to klapne o to pak budeš mít větší HCG a jsitotu, že je vše OK..
Ahoj, tak jsem dostala stimulační protokol, plus tedy léky
Bouše říkal, že si mám první píchnout pod dohledem zdravotníka, byly jste někde? mě to vychází na víkend a ještě něco říkal, že večer, takže pohotovost?
@xsaleen já to píchala normálně sama. Ani mi tam tohle neříkali. Tak zkus pohotovost
@popina jak to poznám? říkal něco zatím o standartu 10 dnech, dostala jsem puregon a mám doma zatím 9OO jednotek
mám si píchat 133 jednotek, prý vajíčka tam jsou a jsou i dobře vidět, tak prý raději začnem pomalu
@popina ano 2dc
ale asi i z důvodu toho, že budou vánoce, protože mi říkal, že kdybych měla začít stimulovat dýl jak 4.12. tak bychom to museli odložit kvůli Vánocím
@xsaleen to je dobře, že to máš takhhle. to bude rychlovka, už se těším až budeš psát pokroky ![]()
@popina no já už se vidim, jak tu v sobotu večer vypisuju, že sedim hodinu v koupelně, a nemám odvahu to do sebe píchnout.. ![]()
mám z toho nějakej respekt a strach, abych to dělala dobře
@xsaleen neboj, to zvládneš. Jen se rozhodnout na to první píchnutí
A to pero fakt vůbec nebolí!! Držím palce a pak napiš jak si to zvládla
@popina díky no budu muset.. až budu píchat 3 tam budu jak starej profík..
tak ted jen doufat, že se teta neopozdí