NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10134
25.11.13 09:44

@popina díky, něco už si pamatuju, ale i tak se v tom dost ztrácím..
určo přečtu až bude malej spát

kolik berou za to AK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.11.13 09:56

@xsaleen za asistovaný hatching chtějí 3000 Kč a za prodlouženou kultivaci 3500 Kč.

• Citovat
  • Upravit
4044
25.11.13 12:33

@xsaleen zde máš vypsané co všechno Natalart nabízí… zatím tedy jen tohle :(
http://www.natalart.cz/ jen tam není ceník…
něco málo podražili např. roční poplatek za mrazáčky.. z 500 kč na 1 000 kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.11.13 13:11

@Adenka84 to jsem našla, co dělají, ale bohužel už ne ten ceník.. díky holky, máte se mnou trpělivost..
on něco Bouše říkal, říkal, že to bude po novém roce dražší

už asi vím, proč se o tom v našem případě nezmiňoval zatím.. mě ještě není 35 a toto je první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
25.11.13 13:33

@xsaleen cože??? ještě dražší?, se z toho picnu… jestli nám to nevyjde IUI do IVF chci jít v lednu nebo v ůnoru.. Mařenka se nám na přelomu těchto dvou měsíců povedla a tak chceme opět zkusit IVf v tuto dobu.. tedy kéž by ho už nebylo potřeba.. no a jestli se má ještě zdražovat tak to abych si raději připravila 25 0000 než 20 000kč.. se jich musím na to hned v pondělí zeptat… ty bláho za chvíli s tím zdražováním předhoní i Institut ve Smetánce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.11.13 13:41

@Adenka84 no ono to vyznělo jako že od pojišťoven bude mín peněz.. že to chtějí zas nejak pokrátit.. a budou se zdražovat léky na stimulaci v peru, ty prý jsou dražší už od září, ale ted do konce roku to nějak kompenzují výrobci
to víš, zdražuje se elektrika, a ty nový prostory taky musí někdo zaplatit bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
25.11.13 13:46

@xsaleen ale jo já to svým způsobem chápu… ať to bude dražší nebo atk nebo tak za ty peníze stejně dáme.. to je jasná věc… ale je to tedy vážně problém.. člověk aby nešetřil na nic jiného… a nejhorší je to, že ještě nemáš jistotu, že se to podaří… no což.. když je nikdo neplodný má smůlu… musí za to trpět jak psychicky tak i po finančí stránce.. život se s nikým nemazlí..
ono je hlavně naprd to, že ne každý si to může dovolit.. jsou páry co na to prostě nenašetří… jsou pak odsouzený být bez dětí a nebo si adopotovat… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.11.13 14:06

@Adenka84 tak ono i při adopci koukají na tvoje přijmy..
jj tak to máme zrovna my.. nic moc peníze.. chlap taky říkal, abychom pak nešetřili jen na to.. já mám aspon výhodu v tom, že prvorozeného mám počatého normálně..o to víc to ale na mě někdy doléhá, že to nejde, zvlášt, když byl hned.. tak je to ted pro mě dlouhá doba.. a ještě výsledek nejistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.11.13 14:11

Holky, Natalart je ještě levný. Jsou CARy, kde se platí 5000 za zamražení na 2 roky. A za narkozu 1000, za prodlouženou kultivaci chtěli taky 5000. Mám zkušenosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
25.11.13 14:19

@Kriplice v tom souhlasím NAtalart je vážně cenově přístupný.. o tom vůbec nepochybuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.11.13 08:18

@popina Jak je? Jsi v práci, nebo doma? Strašně se mi to do testu táhne, tobě taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
27.11.13 08:24

@Kriplice jsem doma a je mi celkem dobře. Mam teda břicho nafouklé a cítím se jak balvan :-( Každý den chodím na procházky nebo něco nakoupit do města. To mi vždycky pomůže. Začínám mít teda strach děsivej :zed: co ty?

• Citovat
  • Upravit
610
27.11.13 08:30

@popina Tak to je dobrý s tím nafouklým břichem. To vypadá dobře. To mě kromě 24 hodin zvracení už nic není. Jen občas zabolí břicho jako na MS, ale hned se to uklidní. Právě jak proběhl transfer, tak najednou břicho přestávalo bolet, tak nevím… Bojím se strašně, protože jestli se to nepovede, tak mám konec všem nadějím na druhé mimčo. :nevim:
Kdy ti napsali, že máš testovat? Mě až 9.12. To bych měla být už skoro 9 dní po termínu MS, říkal, že to je řízeno hormony a nemám na to brát ohled. No ale nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
27.11.13 08:35

@Kriplice jdu na krev 6.12.

• Citovat
  • Upravit
610
27.11.13 09:05

@popina Tomu fakt nerozumím. Já mám 5 denní embrya a na OPU jsem byla o den dřív než ty a na krev mám jít později? To jsem z toho jelen. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí