Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xsaleen Podle toho popisu co jsi tu psala. Seděla jsem v čekárně, u zrcadla, měla jsem na sobě pruhované tričko. a ty jsi seděla proti mě
, tý jo kdo by to byl řekl ![]()
Jinak ti držím palečky ![]()
@popina škoda, že se ke mě @kapyka nepřihlásila, mohli jsme podrbat..
i když jsme tam spolu moc dlouho nebyly
@xsaleen @popina holky asi si budeme muset domluvit nějaké poznávací znamení
, aby jsme v čekárně poznali, že jsme to my holky z diskuse ![]()
@xsaleen věr, že kdybych věděla, že jsi to ty, tak bych tě určitě oslovila ![]()
@kapyka
třeba se tam ještě sejdem, já zatím netuším, kdy tam pujdu, mrcha ještě nepřišla..
doufám, že do uterý dorazí, jinak máme smolíka
nj asi moc nervů kolem ovu..
měla jsem soud s ex
@kapyka ahoj hlásím se tobě do klubu.. já též na clostík neraguji… dost špatně téměř jako když jsem v nativu…
teď jsem ho ve čtvrtek dobrala..a v Po jdu na kontrolní UTZ… uvidíme jak se věci budou mít.. beru ho tedy po 3 letech… tak možná tělo bude reagovat lépe než tehdy… jinak u mě byal vždy uspokojující erakce až po zvýšené dávce… jinak nidk ypřed tím k IUI nedošlo.. vždy se musela stopnout.. jezdila sjem tam každý druhý den na UTZ vopruz a stále sjem slyšela to samé… proto jsme tenkrát IUI zkusili jen 3× a pak šli rovnou do IVF… i to byl jeden z důvodů..
jinak holky já mám z Natu spoustu akmarádek..seznámili sjem s etam také.. díky jedné diskuzi a se dvěmi sjem dokonce byli pak spolu i na stacionáři.. jsem stále kamarádky a píšeme si každý den…
@Adenka84 Budu ti držet pěstičky, aby folík nebo folíci po Clostíku rostly.
@Adenka84 Ahojky ani já na clostik nereaguji. S taky jdu v pondělí na UTZ.:)
Holky jak to teďka chodi? Jdu na utz nejspíš proto aby viděli co se ve mne dejev dobe kdy mam ovu. A pak co bude dal? Dalsi rádoby ovu mi vychází na konec prosince, ale dočetla jsem se tady, že se Natalart stehuje, tak ti nejspíš další cyklus IUI ještě nebude co? A kam se to přesně stěhuje?
@pajisek90 no to spíš vážně vypadá, že budeš mít IUI až po novém roce… ale třeba taky ne…nebo pokud budou u tebe zkoušet IUI v nativu tak tě musí též kontrolovta růst folikulů a sliznice.. tak jako já to měla minulý měsíc…
a v kolik jdeš v Po na UTZ? já jsme objednaná na 07:45…
@Kriplice díky moc za pěstičky
@Adenka84 Jdu tam v 8.30h. Připojuji se a držím palce
Co to je IUI v nativu? To je jako bez léků?
@Adenka84 Já jdu na UTZ v úterý v 8.30 a doufám že už se něco hne. Hlavně mě zajímá, jak to bude dál. Normálně nemenstruuju a utrogestan bych měla brát právě od úterý ale pan doktor říkal ať nic neberu tak nevím jestli mě bude stimulovat tak dlouho dokud mi nedorostou, nebo nevím. Co je ten nativ?