Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xsaleen Jo tak to já taky mám depku. Řvu jak alík. Mám všeho pokrk. Dám si džus s vodkou
@Kriplice to bylo celej víkend včera vana, konský dávky jeřábu a všechno k hounu.. typuju, že přijde v čt, kdy bude po všem ![]()
@popina kup, jestli chceš a uklidní tě to.. jen se připrav na výsledek at je jakýkoliv
@xsaleen Ach jo. No já dnes špiním zase o něco víc, jsem 2 týdny od OPU. Dnes jdeme na adventní trhy, cestou zpět koupím test a zítra ráno, jestli nebude čárka, tak volám do Natu a končím.
@Kriplice ahoj kočko koukala jsem se jak jsi na tom, držím ti palce a doufám, že ještě není nic ztraceno ![]()
@Kriplice nezoufej, dokud je to jen špinění ještě není nic ztraceno.. ![]()
věř, že já mám choutky s tím praštit ted hned, a to jsem ještě ani pořádně nezačala
asi jsem na tohle posera
@Kriplice ahoj, mám zítra 14dní od OPU, 9dní od transferu a od neděle špiním
v pátek test negativní, v pondělí test pozitivní, dnes také a čárka je sílící
v car mi řekli, že musím čekat, nasadila jsem k ostatním lékům tedy ascorutin a čekám do příštího týdne kdy mám testovat dle caru a podle toho jednat dál, držím palečky aby bylo vše v pořádku, kolik jste zaváděli embryí? to byla první věc, na kterou se mě ptali v caru, že může odcházet jedno a druhé být v pořádku a nebo že to může být krvácení z poranění cévky od toho jak se mimís zavrtává
@stiskoch Zaváděli jsme 2, jednu blastu a jednu morulu. No prostě uvidím. Zítra ráno. Spíš mám pocit, že to nevyšlo. Byl to poslední pokus. Ale jak říkáte, naděje umírá poslední.
@Kriplice tak držím pěstičky ať to alespoň jeden prcek zvládnul a vám to zítra potvrdil test ![]()
@Kriplice tak jsem koupila test u Dr. maxe ![]()
Jo a taky jejich kyselinu listovou. Konečně jsem sehnala nějakou, která má 800 mikrogramů. Paráda!!!
@popina ráda podám další zprávy pokud budou dobré
zatím tomu drobkovi věřím že to zvládne ![]()
listovku od DR.maxe mám také ![]()
@popina Já taky bílo na testu, na vložce krve jako z porážky dobytka. Já končím. Manžel bude bezdětný. Jiné metody pro nás nemají smysl.
Všem tu přeji co nejrychleji zdravý uzlíček, držím Vám všem pěsti. Mějte se moc dobře.
![]()