NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10135
4.12.13 19:39

@kapyka čoveče to ti ani nevim.. ale tady ti s nima měli nějakou extra smlouvu ne? aspon tak mi to bylo řečeno, že si ten puregon mám vyzvednout tam, že maj nějakou lepší cenu, či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
4.12.13 20:03

@popina @Kriplice holky je mě to tize moc líto.. :( @Kriplice nevzdávej se abopjuj dál.. vždyť možnosti tu stále jsou… my už také nemáme od pojišťovny nic hrazeno.. jsme samoplátci, ale druhátko prostě chceme a tak musíme šetřit jak se dá… já jsme na rodičovské dovolené.. téměř nic mě nezbyde, šetřím už 6.měsíců… to IVf v minimálce není zas tak finančně náročné a šance tu na otěhotnění jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
4.12.13 20:06

@xsaleen Holky já myslím, že s nimi se odstěhuje i ta lékárna.. přijde mě to logické..vždyť oni těží hlavně z natalartu… no nevím.. záleží, co vznikne tak kde je teď Natalart.. zda opět nějaké ordinace a nebo něco jiného..

zítra se chci též zeptat kdy začnou přesně fungovat… pokud nám nevyjde toto IUI.. chceme jít už do IVF v minimálce.. a to během ledna února..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.12.13 20:14

@Adenka84 ta minimalka vypada jak?

• Citovat
  • Upravit
4044
4.12.13 20:19

@popina vše je stejné jako IVF jen, že stimuleješ nejdříve clostíkem a k tomu tě přidají minimální množství hormonů v injekcích.. mě říkal Mudr Rokyta tak 3 - 4 injekce.. dle reakce + estrofen na podporu růstu sliznice.. pak si zapaltíš vše co chceš.. my máme zájem pouze o ICSI a AH… to vše nás prý vyjde maximálně na 20 000kč,.. dá se ušetřit ještě 2 000 za narkozu.. vzhledem k tomu, že folikulů není tolik jako u klasického IVF… prý většinou tak 1 - 4 nikdy i více tak se dá zvládnou OPU i bez narkozy.. což já určitě chtít budu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
4.12.13 20:22

@xsaleen jo tak to ja nevedela ze je ta lekarna k natu me nikdy nerekli ze je to tam vyhodnejsi. No nechame se prekvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
4.12.13 20:24

Nemate nekdo zkusenost s tim kdyz se nereaguje na clostik k iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
4.12.13 20:25

@kapyka tak nevím jak je to jinde, ale třeba mi řek, že za ten puregon dám tam 1390kč, kdežto v jiné lékárně plnou cenu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
4.12.13 20:26

@kapyka jo s tou lékárnou to tak je… právě proto nechtějí platit léky kartou, ale hotově.. prý by pak měli problémy s vyinkasováním…

holky nevíte zda bude mít Natalart stále stejné číslo? jestli zítra nezapomenu musím se jich zeptat.. ale nesjpíš asi jo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
4.12.13 20:26

@kapyka jak to máš jedeš i přes svátky, nebo ti to taky stopnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.12.13 20:27

@kapyka nerekla bych ze to je vyhodnejsi, ale spis ze to tam mají na skladě

• Citovat
  • Upravit
1076
4.12.13 20:28

@Adenka84 cislo maji stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
4.12.13 20:28

@Adenka84 tak to netuším, jestli se dá takle přenášet i čísla, oni mají i pevné linky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
4.12.13 20:29

@xsaleen jo je to tam levnější… @kapyka no pokud neraaguješ na clostík ani ve zvýšené dávce… tak pak se na IUI též stimuluje za pomíc hormonů v inejkcích.. jako je gonal nebo puregon… pak, ale bere pojišťovna IUI už jako pokus IVF… takže 3× a dost… což je pak mnohem lepší jít rovnou do IVf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
4.12.13 20:32

@xsaleen tenhle mesic mam stopku znovu jedu az nejspis kolem 20.1 na ultrazvuk po stinulaci klostikem. Doufam ze po dvojity davce uz zareaguju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí