Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
I já všem přeji krásný Vánoce a samozřejmě všechna splněná přání ![]()
@pajisek90 no to mě taky tvrdil.. ale dneska abych ho od toho honila vidlema..
ale mě to neva, pořád lepší, než aby to tam jen tak leželo
to už jsem dělala vínové, ze dvou dávek, na sladko a na slano no a nemám z toho pět nic..
@xsaleen ten můj je spíše na slaný, sladký moc nemusí. Ale jednou za čas ho to chytne a koupí si velkou Milku a doslova jí sežere na posezení
Já mám akorát to linecký, Eskymáky a kokosky. A to nepečené budu dělat až dýl. Půjčili jsme si v Obi na víkend vysavač na čištění koberců, tak mě to v pátek čeká. Už teď se mi nechce. Máme totiž od léta doma štěně a dalo tomu koberci zabrat
a v sobotu máme večírek z práce tak se alespoň doufam trošku odreaguju z tý depky…
Viděli jste to ve zprávách? ty bláho úplně mě z toho zamrazilo..muselo to být maso.. ještě, že jsme dnes nebyli v Natu..se ta budova musela třást jako prase… http://www.novinky.cz/…zranilo.html
@Adenka84 jj viděla jsem to na netu..
co vy, vy už letos do natu nepujdete?
To muselo být fakt hustý. to bych se asi fakt bála, kdybych to slyšela
@xsaleen letos nejspíš už ne.. jen kdynych otějotněla a to mám volat už jen koordinátora ne jim an recepci… test mám dělat 19 -20. 12.. což jsou zerovna poslední dny kdy jsou v Natu… takže nevím kam bych pak musel na náběr HCG…a pokud neotěhotním tak až v lednu na konzultaci před IVf… @popina bylo to prý vážně hnusný… kamarádka ošetřovala jendo z dělníků ve FN na Lochotíně.. prý to byl masakr a nakonec je stejně museli převést do Prahy na Vinohrady..
@Adenka84 a co je zač ten koordinátor? já tam budu příští tejden volat co a jak, protože pokud nebudu mít zpoždění, tak bych měla jít 13-14.1. na utz kvuli kontrole při stimulaci, tak jestli vůbec můžu začít, nebo mě budou chtít před tím ještě vidět
Já si hned říkala, že je to určitě u Natu, když jsem tam byla naposledy, parkovala jsem autem přímo u té díry, kde kopaly. Ty jo mám z toho husinu ![]()
@xsaleen to ječíslo na kterém je k dispozici nějaký člověk neustále… ve dne v noci.. to pro případ, že nastanou nějaké komlikace předevší po OPU či ET.
myslím, že zkusit zavolat tam normálně můžeš buď ti to zvednou a nebo budou mít něco nahráno na záznamníku… ale jsem si na 90% jistá, že budou normálně do pátku fungovat..
já buud test dělat raději už ve čtvrtek, kdyby to vyšlo tak bych tam hned ten den taky volala.. abych třeba mohla na HCG přijet ještě ten pátek…
jinak před stimulkou ti určitě kontrolní UTZ udělají..
@xsaleen tak fungovat normálně budou.. kámoška se jde příští čtvrtek domluvit na IUI..teď mě psala email.. jde tam poprvé a má z toho bobky..
@popina Ahoj holky.. právě sjem přijela z Natu.. tetsík byl ráno pozitivní, nemeškala jsem a volala do Natu, protože vím, že se budou stěhovat a já potřebovala předepsat léky… měli jsme dorazit co nejdříve..nabrána krev výsledek HCG je poměrně dost vysoký 338 dle Mudra. Švábka není vyloučeno, že jsou v bříšku dvě miminka… prý na 2 denní zpoždění vysoký výsledek… no uvidíme na UTZ jedu 27.12. ještě do starého Natu…
letos budou u nás Vánoce těmi nekrásněšjími.. ![]()
Holky přeji vám krásné svátky a moc vám přeji, aby i vy jste se brzy dočkali toho krásného zázraku jménem miminko..
@Adenka84 gratuluju ti moc, moc…
doufám, že i nám se v unoru zadaří
L @Adenka84. Strašně moc ti gratuluji a přeji ať se miminko/a u tebe pořádně zabydlí a ať jste hlavně v pořádku. Když to dobře dopadne tak nás čeká v lednu IUI a ty jsi mi dodala spoustu naděje. Tak ti moc děkuju a všem tady přeji veselé Vánoce a hlavně ať se vyplní všechna naše/vaše přání ![]()