NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
6.1.14 18:55

@kapyka ani jsem neslysela ze se to stimuluje injekcema. Myslela jsem, ze jen clostilgebytem.

• Citovat
  • Upravit
4044
7.1.14 14:02

Ahoj holky moc vás zdravím a moc vám držím všem hrozně moc pěsti.. aby se vám brzy zadařilo.. já jedu do Natu nyní ve čtvrtek a poprvé do Nového natu a už snad i naposled.. mělo by být vidět srdíčko a měli by mě předat už do péče svého gynekologa.. nemůžu se už dočkat…
tady vám posílám mnoho těhubacilů tak se jich na bažte pfuj, pfuj, pfuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.1.14 14:05

@Adenka84 tak nám sem pak napiš jaký to tam je. Už se tam taky moc těším

• Citovat
  • Upravit
4044
7.1.14 14:08

@popina jasně napíši.. myslím, že to tam bude pěkné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.1.14 17:06

@Adenka84 Strašně moc držim palce, ať je všechno v pořádku a miminku se u tebe líbí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
8.1.14 09:42

Děvčátka, nevíte jestli už fungujou? mě se teta zas opozdila, tak bych se zkusila vtírnout na utz před stimulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
8.1.14 11:47

@xsaleen fungujou.. já tam jedu na UTZ zítra… ale jen ordinace laborka ještě ne… ale UTZ by tě určitě už udělalli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
8.1.14 12:15

@Adenka84 super, tak já tam zkusím cinknout, jestli mě tam někam namáčknou, jestli to bude jako minule, tak to dostanu až v příštím týdnu..
ted mě teprv začali bolet bradavky, takže ovu musela bejt nedávno.. je taky klidně možný, že se mi cyklus protáhnul na 40dc, co jsem měla před malim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.1.14 17:29

@Adenka84 Laborka ještě nefunguje? To jsi mě moc nepotěšila :( Já tam mám volat cca v pondělí a objednat se na UTZ před případným IUI a pokud nebude fungovat laborka tak mám tenhle měsíc smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
8.1.14 17:54

@pajisek90 co říkali mě, tak by měla fungovat do konce měsíce.. ale třeba se jim to povede dřív..

já to zatím nedostala, tak zítra volááááám, doufám, že tam pro mě najdou skulinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.1.14 18:02

@xsaleen No já bych tam měla jít cca 23. ledna +- nějaký den, nevím kdy přesně to dostanu. A zkoušela jsi dělat test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
8.1.14 18:27

@pajisek90 nezkoušela, podle mě se posunula ovulace, protože jsem jí měla mít cca kolem vánoc, ale nejspíš byla až kolem silvestra.. takže jsem v klidu
23 už by jim fungovat mohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.1.14 20:46

@xsaleen To tě obdivuji, že jsi v klidu, já už bych plašila :) No doufám, že bude, nechce se mi to odkládat zase o měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
8.1.14 20:47

@pajisek90 víš co, minule to taky mělo zpoždění skoro 8dní a nic, proto ten klid, zas mám šanci stimulovat už ted.. jestli teda mi to dovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.1.14 21:00

@xsaleen tak to jo :) popravdě i já jsem kolikrát měla zpoždění i 10 dní a neudělala jsem si test jen z toho důvodu, že jsem se bála dalšího zklamání. Taky momentálně po předchozích zkušenostech nějaký ten den zpoždění neberu vážně. Ale byly doby kdy jsem si dělala milion testů ještě před MS. Když si na to teď vzpomenu, tak si připadám jako blázen a stydím se za to. Prostě zoufalý člověk dělá zoufalé věci. Já už chci právě taky stimulovat tak doufám, že už ta laborka půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí