Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xsaleen já k těm všem lékům taky piju kontryhel, myslím si že by ti to nemělo nějak ublížit
@pajisek90 jj tohle je něco jako kontryhel, taky si myslí, že nic proti ničemu.. a myslím pořád lepší sliznice přirozená, než nahoněná práškama
@pajisek90 píše:
@xsaleen já k těm všem lékům taky piju kontryhel, myslím si že by ti to nemělo nějak ublížit
Jako asi ne, ale těch hormonů co si pícháš při IVF je fakt hodně. Tak nevím ![]()
@popina no mě stačí co do sebe cpu ted, u puregonu si příbalák snad ani číst nebudu
@xsaleen a bude to pak pokračovat dál
Samé léky furt. Mě to vždycky trvá tak 3 měsíce než se mi z toho tělo srovná. pěkné sračky
@popina no tomu věřím.. on i ten fraxyparin taky nebude žádnej zázrak asi
@xsaleen těžko říct, lepší je do toho nevidět
Fraxiparin jsem třeba snášela dobře. Potom jsem měla Fragmin a po tom mi vžycky opuchlo okolí vpichu a štípalo to ![]()
Holky me z toho asi hrabne pořád musím myslet jestli se mi dělají vajíčka a jsem pěkně protivna i sama sobě :-.
@kapyka klíííd my máme zas doma dusno, byla jsem v práci, mám sice povoleno jít až od března, to jako ok. ale když jsem chlapovi řekla, že bude muset dělat odpolku tak mi řek, že ho to nezajímá, že nebude.. ![]()
fakt, co to zas je za období..
čím víc se budeš stresovat tím spíš se neudělají
@xsaleen díky za podporu.
Holky mela některá z vas problémy s manželem/partnerem ze s vama nechtěl chodit do natalartu?
@kapyka I já jsem strašně protivná, nemyslím na nic jiného. Jinak s partnerem nemám v tomhle případě problém. Taky si moc přeje miminko. Stačí mu předem říct kdy půjdeme a je to. Ani jít na spermiogram mu nedělalo problém, šel tam jako kdyby šel do krámu pro rohlíky. Až mě to samotnou překvapilo ![]()