NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
14.1.14 12:59

@xsaleen já k těm všem lékům taky piju kontryhel, myslím si že by ti to nemělo nějak ublížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
14.1.14 13:03

@pajisek90 jj tohle je něco jako kontryhel, taky si myslí, že nic proti ničemu.. a myslím pořád lepší sliznice přirozená, než nahoněná práškama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.1.14 13:03
@pajisek90 píše:
@xsaleen já k těm všem lékům taky piju kontryhel, myslím si že by ti to nemělo nějak ublížit

Jako asi ne, ale těch hormonů co si pícháš při IVF je fakt hodně. Tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10135
14.1.14 13:07

@popina no mě stačí co do sebe cpu ted, u puregonu si příbalák snad ani číst nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.1.14 13:08

@xsaleen a bude to pak pokračovat dál :D Samé léky furt. Mě to vždycky trvá tak 3 měsíce než se mi z toho tělo srovná. pěkné sračky

• Citovat
  • Upravit
10135
14.1.14 13:09

@popina no tomu věřím.. on i ten fraxyparin taky nebude žádnej zázrak asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.1.14 13:12

@xsaleen těžko říct, lepší je do toho nevidět :D Fraxiparin jsem třeba snášela dobře. Potom jsem měla Fragmin a po tom mi vžycky opuchlo okolí vpichu a štípalo to :(

• Citovat
  • Upravit
popina
14.1.14 13:22

@xsaleen ale určitě to všechno dobře dopadne!!! Budu moc držet palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
10135
14.1.14 13:29

@popina na co jdeš ted ty? na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.1.14 13:41

@xsaleen asi v únoru zajdu na IUI. Pokud mi do toho nic nevleze :D

• Citovat
  • Upravit
1076
14.1.14 17:44

Holky me z toho asi hrabne pořád musím myslet jestli se mi dělají vajíčka a jsem pěkně protivna i sama sobě :-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
14.1.14 18:24

@kapyka klíííd my máme zas doma dusno, byla jsem v práci, mám sice povoleno jít až od března, to jako ok. ale když jsem chlapovi řekla, že bude muset dělat odpolku tak mi řek, že ho to nezajímá, že nebude.. :cert:
fakt, co to zas je za období..

čím víc se budeš stresovat tím spíš se neudělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
14.1.14 20:14

@xsaleen díky za podporu.
Holky mela některá z vas problémy s manželem/partnerem ze s vama nechtěl chodit do natalartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
14.1.14 23:20

@kapyka I já jsem strašně protivná, nemyslím na nic jiného. Jinak s partnerem nemám v tomhle případě problém. Taky si moc přeje miminko. Stačí mu předem říct kdy půjdeme a je to. Ani jít na spermiogram mu nedělalo problém, šel tam jako kdyby šel do krámu pro rohlíky. Až mě to samotnou překvapilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.1.14 08:14
@kapyka píše:
@xsaleen díky za podporu.
Holky mela některá z vas problémy s manželem/partnerem ze s vama nechtěl chodit do natalartu?

u nás také žádné problémy. Ještě si z toho dělá srandu. Je pravda, že historky jsou z toho pěkné :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex