NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10136
8.1.14 21:04

@pajisek90 tak já nikdy teda nedělala před ms, i s malím jsem ho dělala když jsem měla týden zpoždění.. od té doby jsem ho dělala asi 4× a vždy negativní…
no já doufám, že mi to ted nezatrhnou kvůli laborce.. zítra ráno tam zavolám a uvidím.. akorát bude asi problém sehnat hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
9.1.14 08:24

@pajisek90 tak laborka pojede po 22.1.. aktuální info¨

holky držte mi palec, jsem zítra objednaná na ten utz, tak at se rozpadnu nejdřív v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.1.14 12:28

@xsaleen paráda, to už to v únoru hezky pofrčí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4044
9.1.14 16:57

Ahoj holky,
naše poslední návštěva dopadla velice dobře.. vše v pořádku srdíčko bylo…pěkně jsem si s Mudrem Švábkem popovídlai… byli jsme u něj v ordinaci celou hodinu..mají málo pacientek a tak na to byl čas.. :lol:
jinak nové prostředí??? no ve starém Natu se mě líbylo více.. ale jde jen o zvyk.. také to tam ještě nemají pořádně vypilované… dnes tam měli ještě dělníky a vše dodělávali…ale nejde až tak o prostředí jako o úspěch…
držím vám všem moc palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
9.1.14 17:30

@Adenka84 a kde to tam je? vím, že v budově genetiky, ale někde v patře, či jak? jdu tam zítra, tak at tam nelítam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.1.14 18:01

@xsaleen je to v budové genetiky v třetím patře… budˇ můžeš jet výtahem a nebo jí po schodech… jak vyjdeš schody tak už uvidíš recepcy a sestřičky.. je to tam otevřené.. jiné než ve starém Natu…hezké, ale jiné… ve starém mě to přišlo více útulné více domáctější proéstředí… určitě to hravě najdeš…
držím pěsti na UTZ…ať je vše v pořádku a můžeš jít do boje o miminečko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.1.14 18:52

Holky tak já jsem dneska dostala MS a zítra volbám do natu :-) ultrazvuk bude tak 20_22 leden, tak doufám ze mi po 2 tabletách clostiku denně 5 dni doroste vajíčko a budu moct konečně na IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.1.14 19:03

@kapyka jupiiii. Snad to zabere.

• Citovat
  • Upravit
10136
9.1.14 19:16

@kapyka držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.1.14 20:47

@popina @xsaleen díly holky snad ano. I vám držím palce a @xsaleen at se ti zítra v novem na tu líbí a pochodiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
9.1.14 20:50

@kapyka no já doufám…
se mi třásli ruce jak malí holce, když jsem tam volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.1.14 17:24

Tak já jsem objednaná a jdu 20.1. na ultrazvuk. Jsem zvědavá na to prostředí. @xsaleen jak jsi dopadla? dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
10.1.14 17:37

@kapyka dostala jsem nějaký driáky, aby se mi nespustila ms, a je odsunuta na minimálně 19.1.
to vše prý kvůli té laborce, ze SÚKL tam mají přijít 22-23.1. a zprovoznit jim to.. a prej by byl průšvih, kdybych byla nastimulovaná, ale laborka bloklá, takže mi posune ms. 17.1. tam jdu na utz a domluvit se, jak dlouho to teda ještě brát, či už do toho pujdem..
mě to nové prostředí tedy moc nenadchlo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
11.1.14 09:57

@xsaleen no tak to jsem zvedava jestli by mi udelali iui ldyby mi dozralo do 20 vajicko. Tak drzim palce, at je to vsechno k necemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
11.1.14 11:48

@kapyka joo, tak to ti nepovím, ale třeba to stihnou dřív a udělají.. :palec:
mě ted chlap tak vytočil, že mám sto chutí s tim fláknout, sobec jeden… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...