Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka taky tam se mnou nechce chodit… si myslí, že to na něm všichni vidí… spermio pouze odběr doma, na krev to bylo kecůůů.. ale min na odběr pujde se mnou, at si to taky užije..
mě zas přijde divný, když tam všichni chodí v párech, a já tam věčně sama
@xsaleen já tam taky chodim sama
Na spermiu byl ale na kontroly se mnozí nechce, ze SOU to zbytečně návštěvy pry?
@kapyka tak u nás to nejsou zbytečný návštěvy, ale říká, že nemá rád dr, a že každej nemusí vědět, že má problém.. ale to přece nikdo nepozná, dr a sestrám je to jedno, není jediný, co tam chodí, a lidi v čekárně to taky nepoznaj.. to může bejt problém kdekoli a vlastně jsme tam všichni za jednim účelem, ne? tak proč to řešit, kdo je tam s čím
Přesně, jenže to jsou ty chlapi. My musí, e všechno vydržet, v nás se vrtaji, picjame injekce a kdo ví co všechno a oni si tam maji jot udělat par krát „dobře“ a byt nám oporou a ještě aby SME je prosily.
@kapyka jj a to je problém… vidim, že nejsem sama.. ale zas s náma do toho jdou, jdou chlapy co o umělku slyšet nechtěj ani kdyby nevim co… to byl přesně ten můj, ze začátku ani za boha, a furt, že je problém ve mě, a blá blá..
a když se zjistilo, že to není pravda, ta otočil.. najednou když to nejde podle plánu tak je z toho víc v háji než já
Holky já nevim, můj názor je ten, že ať je problém v mně nebo v něm, tak je to problém náš společný a musíme ho řešit obá. Když by mi řekl, že do Natalartu se mnou nepůjde, tak vezmu všechno to svinstvo co musím brát, hodím ho do koše a řeknu, že když to nezajímá jeho, tak to nezajímá ani mě. Přeci nebudu s někým kdo bude utíkat od každého problému. Na druhou stranu vím, že je problém ve mně a jsem vděčná za to jaký je a že to bere tak, že chceme miminko obá a tím pádem i on musí něco obětovat a nenechá mě v tom samotnou. Já bych popravdě s takovým chlapem nemihla být…
Ale tím určitě nechci nikoho z vás urážet, ale je to od toho chlapa sobecký. Ale každý to máme doma nějaký
@pajisek90 mluvíš mi z duše. Ale lehko se mi to řekne, když mam doma chlapa, který to se mnou všechno podstupuje úplně v klidu.
Na kontroly ale teda chodím sama. Není důvod proč bychom tam měli sedět obá. Někdy samota není na škodu ![]()
@pajisek90 neboj i na to došlo.. mě nic není, já můžu mít dítě klidně hned.. on by měl být rád, že do toho jdu
@popina I já pokud ho nepotřebuji jdu tam sama, ale jinak chodi, kdykoliv mu řeknu. Jediné co vždycky řekne, je: " tak holt si ho zase vyzdimu v kabince" ![]()
@xsaleen Přesně tak, on by měl být rád, ze ty to musíš kvůli němu podstoupit
@popina taky mi nevadí tam jít sama, ale třeba u toho transferu by jako být tam a ne, že on to bude všechno sledovat z povzdálí, to se to pak zdá jako brnkačka, že vlastně o nic nejde
@xsaleen to jo, na tyhle důležité věci taky chodíme spolu. U toho transferu to je důležité. My se minule rozhodovali asi půl hodiny jestli dáme jedno nebo dvě ![]()
Už jsme si skoro chtěli házet korunou. ![]()
@popina my už v tomhle jasno máme, chceme zatím jedno, chlap by teda dvě, ale já si nerisknu k skoro 4tetýmu ještě dvojčata, navíc chcem i ten čtvrtý pokus, a taky bychom to asi nedávali s penězma dvě najednou.. jako když se to jedno rozdělí, budiš, alr řízeně se mi do toho nechce
@xsaleen jojo, ale my právě měli jen 2 spíše podprůměrné. Nic nešlo zamrazit. tak než to jedno vylejt do nálevky. Tak to jsme je tam raději dali obě.