Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina nám už spg dělali jak oni tak na genetice.. ![]()
a jak je to se stimulací a sexem, může se?
@popina @xsaleen a kolik vás stály léky na stimulaci? a jaké jste měli? a injekce klasické a nebo pero?
Já mám nasšetřeno 12tisíc, tak jestli mi to bude stačit.
Manžel má dobý spermio tak ICSI by nebylo asi potřeba, tak maximálně nějaké téky a popř. kultivaci bych si zaplatila a možná mražení.
@kapyka to je spermiogram. Já měla pokaždé pero Gonal-F. Teď po tom zdražení mi 2 pera stály 3000 Kč
@kapyka spg je spermiogram
já mám puregon v peru, mělo by mi to vyjít na cca 3OOO kč, ale já s vajíčky a ovu, atd problém nemám..
pero je co se týče dávkování přesnější, ale vím, že říkal dr něco, že ho budou po novém roce zdražovat, ale o kolik to netuším..
pokud vám budou dělat klasické ivf, tak ti ty peníze stačí, teda záleží, co si vybereš za ty léky, a pak se uvidí, jak se to bude vyvíjet
No uvidím co mi doporučí na ty moje vaječníky, podle toho co to bude stát si připlatím to ostatní. Nerada bych si koupila drahý léky a v průběhu neměla na případné další úkony
@popina @xsaleen díky za info, jsem z toho nějaká vyplašená a hlavně jsem zvědavá co mi doporučí.
vám přesně doporučili co máte dělat???
@kapyka jj řeknou ti co a jak, co je pro vás s vaším daným problémem nejlepší.. a doporučí metodu, aby šance na úspěch byla co největší..
no to mi povídej s těma penězma.. ![]()
Tak zítra jedu na kontrolu a pokud vajíčka nedorostla musím se rozhodnout jestli půjdeme do ivf.