Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina To já se těšim a věřim, že se to může povést, ale mám tsrach, že se mi neudělají vajíčka ![]()
@pajisek90 snad udělají. Musí ![]()
Holky, takže jdete všechny teď v lednu na IUI, je to tak?
Jééé holky ještě, že mám jít kam pro podporu. V práci se o tom nemůžu bavit, protože to tam nikdo nechápe. Oni totiž otěhotněli všechny hned a nechápou jak mi může být.
Jo už to tak vypadá, že nás všechny teď čeká IUI. Snad to všem dobře dopadne ![]()
@popina mě čeká IVF
nemáte někdo ponětí jestli se při stimulaci může brát i jeřáb ptačí?
@pajisek90 tak to mi povídej, já si kvůli to, u budu brát ještě 14dní neplacené z práce… při mím štěstí budu mít pořád odpolední a tam to není jak kde skladovat a taky by to věděli všichni, a to fakt nepotřebuju
@pajisek90 jo já mám taky starch že mi zase řeknou ře vajíčko NENÍ
@pajisek90 kočko neboj… já měla s růstem vajíček vždycky problém… jedno jsem dokázala jakž tak do potřebné velikosti vypotit.. IUI jsem měla nyní poprvé 23 DC a teď druhé IUI 16 DC… ty IUI před 5 lety si už nepomatuji…
klídeček žádné nervíčky klapne to…
Držím vám všem moc a moc palečky..
@xsaleen no jasně to tě chápu ů. Já jsem to řekla dvěma kolegyním v práci a teď se mě ptá každý druhý v práci jak na tom jsem.
@kapyka ani mi nemluv na nic jiného nemyslím
@Adenka84 děkuji. No já doufám, že alespoň to jedno naroste. A jak to, že jsi měla IUI az 23DC?
@pajisek90 protože do té doby mě nevyrostl folikul do požadované velikosti až ten 23 DC…
@Adenka84 Aha,tak to jo, hlavně, že vyrostl. No jsem na to zvědavá…
@pajisek90 @xsaleen holky nebojte se. berte to tak, že se tomůže povést a těšte se