NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
20.12.13 19:57

@xsaleen @pajisek90 holky věřte, že to vyjde i nám… v Natu byli překvapení z našeho výsledku…manžel měl hodně špatné spermie…prakticky tu jendu z nejhorších variant…a vidí, že se dá i tak otěhotnět.. hlavu vzhůru holky a hurá do nového boje… zadaří se.. jen nto chce čas a trpělivost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
20.12.13 21:05

@Adenka84 Holky já nevím, jsem nějaká z toho špatná, přestávám věřit… Ale ty jsi mi dala alespoň naději :) dala bych celý svět za to abych byla těhotná. Je mi poslední dobou hrozně, neustále bulim a je mi smutno… Ale tobě to strašně moc přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
20.12.13 21:15

@pajisek90 ani nevíš jak ti rozumím tvé pocity znám moc dobře… procházela sjem si jimi dost často při čekání na první dcerušku… teď při snaze o druhátko, jsme byal nějak nad věcí… nedělal sjem si z toho hlavu a že tento měsíc IUI jsem nevěřila… no a ono to vyšlo… myslím, že nám hodně pomohl ten infoloc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
20.12.13 21:24

@Adenka84 inofolic taky piju a do toho ještě ten metformin,. Tak snad to k něčemu bude… Jen mě mrzí, že nemám komu kupovat dárky… Ty Vánoce se mnou nějak zamávaly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.12.13 22:09

@Adenka84 bombaaaa. Moc gratuluji. Nejskvelejsi zprava. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1076
21.12.13 11:31

@Adenka84 moooc gratuluji a přeji, aby se miminku u tebe v bríšku líbilo 9 měsíců :-)
@xsaleen @pajisek90 a vám holky přeju aby se brzy zadařilo a všem se nám v tom příštím roce podařilo otěhotnět, já půjdu na IUI snad v lednu, únoru

Jinak všem tady přeju krásné Vánoce, hlavně si je užijte v klidu a v pohodě a starosti hoďte za hlavu. V tom Novém roce 2014 vyrazíme všechny pravou nohou do Natalartu a uvidíte, všem se nám zadaří a budeme TĚHOTNÉ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
21.12.13 19:18

@popina @kapyka holky děkuji vám…
moc vám všem přeji, aby pro vás rok 2014 byl tím plodným a úspěšným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
23.12.13 13:05

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok… a hlavně plodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.1.14 15:08

Ahoj holky, tak jak se daří??

• Citovat
  • Upravit
1076
3.1.14 15:41

@popina Ahoj já čekám na ms, která by měla dorazit příští týden. Pak musím od 5. do 9. dne brát clostylbegit 2×1 a pak se objednat do Natalartu na ultrazvuk jestli mi roste vajíčko :). Vychází to tak kolem 20.ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.1.14 15:51

@kapyka. Jé to jsme na tom skoro stejně :) Já půjdu do Natu cca 23.ledna. A když to dobře dopadne tak hned na IUI. Ms mám dostat kolem 10.ledna a pak mám brát taky clostik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
3.1.14 18:44

@pajisek90 Jo já ji taky čekám 10 nebo 11. a pak budutaky brát clostík od 5. do 9. dne a pak na ultrazvuk. Doufámže zvýšená dávka už zabere a pak taky IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.1.14 19:17

Holky ja jsem dnes 1.dc a na dalsi iui jdu v unoru

• Citovat
  • Upravit
10135
3.1.14 19:46

Já čekám na ms, a stimulka až tu další, vůbec to neutíká.. :zed: :zed:
měla bych to dostat za 5dní a pak 9 unora
byla jsem včera v práci, abych si domluvila, že nastoupím v březnu, místo v unoru.. řekli, že zavolaj a ticho po pěšině :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.1.14 20:53

@kapyka Když jsem ještě nechodila do Natu, tak mi můj dr předepsal clostík 3× denně a bohužel jsem na něj vůbec nereagovala. Teď mám brát 1× denně, tak se bojím, že to nevyjde. Dr. Švábek mi předepsal Metformin, který beru 3× denně nepřetržitě. Teď ještě od 16. DC 2× denně Duphaston aby přišla Ms včas a až přijde Ms tak 5.-9.DC Clostylbegyt, do toho piju ten inofolic. Když jsem se zeptala proč clostík jen jednou denně, tak říkal, že by mohlo dojít k hyperstimulaci při vší té podpoře ovulace co budu brát. Pokud nebudu reagovat ani teď, objedná mě prý na IVF. Tak mám strach, no snad to vyjde. A taky říkal, že až dostanu MS tak si mam zavolat jestli už fungují laboratoře, abych clostík nebrala zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí