NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
6.12.13 20:40

@xsaleen jo aha ty jsi stále na RD..tak to chápu.. my bychom právě byli moc rádi, kdyby se nám to do konce mé RD také povedlo… mě kopnčí RD 19. října 2014.. tak nějak ýčas na to ještě je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 20:41

@Adenka84 i proto jsme to chtěli zkusit letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 20:47

@xsaleen chápu… my jsme raději z důvodu naší zkušenosti začali o rok dříve.. jinak o druhátko se saažíme už od 6.měsíců věku naší Marušky… takže už 18.měsíců… ale na nat jsme se obrátila až letos koncem září.. naivně jsme věřili, že druhátko přijde přirozeně… no teď už víme, že to byl omyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 20:51

@Adenka84 tak mě by nenapadlo, že nám to nepujde.. :nevim:
já k malímu přišla na první vrz, tak mi bylo divný že po roce nic
nakonec jsme přišli na to že šance počít přirozeně je velmi, velmi malá, a časem může být přítel neplodný, takže to nechceme pokoušet.. aspon jedno bychom rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 20:58

@xsaleen já to říkám také.. ještě alespoň jdeno… i když mé přání je mít děti tři… ale dnes už vím, že se mě těžko vyplní…
mě by to před dceruško také nikdy nenapaldo, že nebudu mcot otěhotnět.. ani v tom nejhorším snu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 21:10

@Adenka84 tak já prvně otěhotněla hned, ale ten chlap za nic nestál..
já bych taky chtěla děti 3 ale nejsou ani moc prostory, taky uvidíme jak nám to pujde v tom ivf, a jak se mu bude snižovat plodnost.. :nevim:
nakonec budem rádi, kdy se „dohrabem“ do jednoho
kde je problém u vás, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 21:25

@xsaleen já neovuluji, mám protilátky, vůči partnerovám spermiím, te´d se přidali problémy i s manželovo SPG.. mé tělo funguje jako tělo 40 leté ženy… sice už pravidelně MS, a le neorůstají mě bajíčka… pravou starnu mám nefunkční, ani laparaskopie tomu nepomohla.. navíc se léčím se štítkou.. no a co si budme povídat štítná žláza to je prevít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 21:39

@Adenka84 jj štítku mám taky, ale na léčbu reaguju udajně dobře.. ale co se týče cyklu ok. našli mi ještě ted Leidenskou mutaci krve
u nás to ztroskotalo na spg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 21:48

@xsaleen věřím, že se vám zadaří.. pokud ty jsi v pořádku tak SPG se vyřeší ICSI a máte vyhráno… dobře vám to dopadne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 21:59

@Adenka84 díky, snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.12.13 13:20

Ahoj holky,
jak se daří?
Jak se připravujet na V8noce… vím ne všichni máte na Vánoce naládu…
všichni jsme si přálůi pdo stromeček ten samý dáreček… a bohužel to nevyšlo..

já s ebojím, že to nevyjde ani mě.. :( zatím je tedy vše OK..zítra budu týden po IUI… ale nevěřím tomu..nevím oproč, ale tak nějak to na sobě cítí i když kromě mega únavy a beďaru na oblyčeji je všechno OK.. asi reakce na utroš… je to přeci už jen nějaká doba co jsem ho užívala…

mějte se všechny zdravím :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
11.12.13 19:22

@Adenka84 Ahojky :) Tak u nás jsou přípravy na Vánoce v plném proudu. Peču cukroví, kupuji dárečky, uklízím… Ale je pravda, že už týden mám nějakou depku. Brečela jsem i u toho pečení. Přišlo mi v tu chvíli líto, že budeme letos zase u stromku jenom dva. Vadí mi letáky plný hraček, které nemám pro koho koupit :( No deprese jako blázen :zed:
Jinak já teďka beru Metformin, mělo by mi to pomoct s PCO. Tak jsem zvědavá. Beru je 3× denně a je to docela záhul. Průjem mám už týden, žaludek na vodě a jsem furt strašně unavená. Pokud v lednu tareaguji na clostik tak nás bude čekat IUI, tak se těším. A ty se snaž být optimistická a přeju ti, aby to vyšlo a ať máš opravdu radostné Vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
11.12.13 19:49

Já dneska pekla linecký, ale zítra si dám repete, bo mi toho chlap půlku sežral.. :mrgreen: mě končí mrcha, zase po novém roce by se mi hodilo drobné zpoždění..
malej má ted zas scénovací období, tak si „užíváme“
dneska jsme byli ve městě psovi pro žrádlo a pro poslední dárek, a už mě tam letos nikdo nedostane, všude plno lidí, aut :cert:
tak mám depku, u nás ve snažící skupině se těhotní.. vím, že oni z toho mají radost, ale mě to nějak ted ničí, tak ani nepřispívám

Jinak holky přeji Vám krásné svátky, a po Novém roce tu budem samé mamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
11.12.13 20:18

Buď ráda, že ti to chlap snědl, já to do něho musím rvát :) jinak já už linecký mám, teď už mě čeká jen nepečený.
Já byla dneska v Tescu a můžu ti říct, že jsem byla na nervy… Ty lidi se chovají jako kdyby měl být konec světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí