Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina to mě moc mrzí… ale nevzdávej to a bojuj dál..
já byla dnes na IUI tak uvidíme jak dopadneme my…
nikdo se tu včera ptal jestli zůstane Natu stejný telefon.. tak skutečně zůstávají všechny stejné..
dostala sjem dnes letáček… a vypadá to, že jsme dnes byli naposled ve starém natu
tedy pokud to klapne tak s etam ještě mezi svátky ukážu na krev.. ale jinak už jsme domluvená na leden do nového místa..
@popina to mě mrzí.. ![]()
fakt asi jo, vy ms nechcete, a máte, já jí chtěla a nemám do dneška ![]()
@Adenka84 já žádný letáček nedostala, kdybych se nezeptala tak mi to ani neřekli ze se stěhují.
Držím ti palce at IUI klapne.
@Adenka84 drzim palce!!!bude to vanocni darek. Ja se jdu se starym natem rozloucit zitra ![]()
@kapyka dla mě ho dnes Mudr Švábek… a i sám mě řekl, že se stěhují..na letáčku je jen nová adresa, jak se tam dostaneš, kdy začínají a info o tom, že jejich čísla jsou stejná.. prý budou sídlit v horním patře… ale mezi svátky budou lékaři ještě ve starém Natu.. ale budou fungovat jen ambulance.. a budou nabírat logicky i krev… @popina díky za pelčeky, ale naději tomu opět moc nedávám.. spermio nebylo ani tentokrát dobré.. bohužel.. ![]()
@Adenka84 já jsem přímo z Plzně, z Doubravky.
Chodím k Marešovi, dřív k Bornovi, ale od toho jsem utekla
@xsaleen aha tak to máš do Natu kousek.. to se máš.. k Marešovi chodí má nej kamrádka také…je s ním spokojená, ale prý se u něj za vše musí platit.. alespoń v těhotenství si na to dost stěžovala..
Tak holky, MS se rozjíždí. Svět se fakt asi zbláznil